Anasayfa > Espor Haberleri > Warzone Verdansk Stadyumu Şampiyonları Ağırladı

Warzone Verdansk Stadyumu Şampiyonları Ağırladı

Warzone Verdansk Stadyumu daha önce görülmemiş bir manzaraya sahne oldu. Call of Duty şampiyonlarının portreleri stadyum duvarlarını süsledi.

Call of Duty Ligi’nin ilk sezonunda şampiyonluğu kazanan e-spor oyuncuları, geliştirici ve dağıtıcı Activision tarafından daha önce eşi benzeri görülmemiş bir şekilde onore edildi. Daha önce League of Legends, Dota ve Overwatch gibi oyunların sezon şampiyonlarını çeşitli şekillerde oyuna dahil ettiklerine şahit olmuştuk. Call of Duty: Warzone oyununda bulunan Verdansk Stadyumu, şampiyonlar için değiştirildi. Sporcuların formalı portreleri, stadyumun dış duvarlarına asıldı. Sporcuların bu şekilde onore edilmesi, stadyumun her sezon sonunda bu şekilde kullanılıp kullanılmayacağı sorusunu da beraberinde getirdi. Güzel olayın akla getirdiği bir diğer soru ise, oyundaki diğer stadyumların gelecekte bu iş için kullanılıp kullanılmayacağı.

Call of Duty: Warzone Adler Intel Yerleri

Call of Duty Warzone aylık 100 milyonu aşkın oyuncu sayısıyla tarihin en popüler oyunları arasına girmeyi başardı. Oyunda milyınların beğenisine sunulan bu sevimli crossover, gerçek hayatta sporcuların stadyum duvarlarını süslemesini andırıyor. Stadyumun da Warzone içinde bulunması crossoverı ayrı bir boyuta taşıyor. Stadyumu ve asılan sporcu portrelerini görmek isteyenler 10 Mayıs itibariyle bu isteklerini oyun içinde gerçekleştirebilecekler.

Call of Duty Warzone oyunu içinde yer alan Verdansk Stadyumu, oyunda ZONE 4C olarak geçiyor. Geçmişte bugları nedeniyle oyuncuların erişim kodlarını internet üzerinde yaydığı stadyum, bu crossoverla buglardan başka bir şekilde de hatırlanmış olacak.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir