Anasayfa > Blog > Whatsapp Görüldü Kapatma İşlemi
whatsapp görüldü kapatma

Whatsapp Görüldü Kapatma İşlemi

İletişim uygulamalarında kişisel ayarlar hayatımızı kolaylaştırabiliyor, gelin bunlardan Whatsapp görüldü kapatma işlemini anlatalım.

Whatsapp görüldü kapatma işlemi oldukça basit bir uygulamaya sahiptir. Ancak işlemi anlatmadan notumuzu da belirtelim. İşlemi gerçekleştirdiğinizde siz görüldü bilginizi karşı tarafla paylaşmazsınız ve karşı tarafın da en son ne zaman aktif olduğunu görmeyeceğinizi kabul etmiş olursunuz. Bununla birlikte yine çeşitli kişiselleştirme seçeneklerinin de mevcut olduğunu belirtelim. Dilerseniz tüm seçenekler üzerine konuşarak anlatalım.

Whatsapp Ne Kadar İnternet Yer?

İlk aşamada ‘Ayarlar’ sekmesine giriyoruz ve buradan ‘Hesap’ seçeneğine tıklıyoruz. Sonrasında kalan ayarlamaları da yapacağımız sekme olan ‘Gizlilik’ ayarları sekmesine giriyoruz. Aşağıdaki görselde de görebilirsiniz.

whatsapp ayarlar sekmesi

İkinci aşamada ise karşımıza aşağıdaki görseldeki gizlilik ayarları paneli çıkıyor. Burada hangi verilerimizin kimler tarafından görülebileceğini görüyoruz. Son görüldü seçeneğini ‘Kimse’ olarak seçebiliriz. Ayrıca aşağıda tikli olarak gördüğünüz ‘Okundu Bilgisi’ de isteğiniz doğrultusunda kapatılabilmektedir. Onu da kapatırsanız mesajını okuduğunuz kişilerde mavi bildirim yanmaz. Ancak bu seçenekte de siz de mesajınızı okumuş olan kişilerin verisini göremezsiniz.

whatsapp gizlilik sekmesi görseli

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir