Anasayfa > Blog > Whatsapp Üstü Çizili Yazma

Whatsapp Üstü Çizili Yazma

Bu içeriğimizde dünyaca ünlü mesajlaşma ve iletişim uygulaması olan Whatsapp üstü çizili yazma işlemini açıklamaya çalışıyoruz.

Popüler uygulamada, geçtiğimiz döneme kadar uzunca bir süre tek tip düz metinlerle mesajlaşmaya olanak tanınmaktaydı. Dolayısıyla mesajlarda vurgulanmak istenen ya da italik bir şekilde yana yatık metinler oluşturmaya izin verilmiyordu. Getirilen bir güncellemeyle birlikte bu durum değişti ve kullanıcılara daha özgün iletiler yollama şansı tanındı. Bu özelliklerden en sık kullanılanı kalın bir şekilde bold mesajlar yazmayı açıkladığımız içeriğimiz için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz

Whatsapp Kalın Yazma Nasıl Yapılır?

Üstü çizili mesajlar atmak için iletimizi ­‘~’ sembollerinin içerisine yerleştiriyoruz. Bunu yaparken iletimizde üstü çizili olmasını istediğimiz tek bir bölümü de bu şekilde kullanma olanağımız bulunuyor. Kullanımı örneklememiz gerekirse:

~iletimiz~ = iletimiz

Sembollerle ~iletimiz~ böyle görünür = Sembollerle iletimiz böyle görünür

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir