Anasayfa > Espor Haberleri > Wolf T1 Takımına İçerik Üreticisi Olarak Döndü!

Wolf T1 Takımına İçerik Üreticisi Olarak Döndü!

Ülkemizde de forma giymiş olan başarılı destek sınıfı oyuncusu Wolf T1 takımına içerik üreticisi olarak geri döndü. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yıl rekabetçi sahneden anksiyete bozukluğu ve depresyon ile mücadele etmek için emekli olduğunu açıklamış olan Wolf T1 takımının saflarına katılarak espor arenasına geri döndü. Ülkemizde Papara SuperMassive forması da giymiş olan 23 yaşındaki başarılı oyuncu dünya genelinde ise 2013 ve 2018 yılları arasında giymiş olduğu T1 forması altında kazandığı başarılar ile tanınıyor.

Wolf arka arkaya şampiyonluklar kazanmasında büyük rol oynadığı takımına şimdi de içerik üreticisi ve yayıncı rolü ile geri döndü. T1 resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderi ile efsane oyuncusunun takıma geri döndüğünü takipçileri ile paylaştı ve Wolf için bir hoş geldin mesajı yayınladı.

T1‘in resmi hesapları üzerinden yayınlar yapacak olan Wolf aynı zamanda takım için çeşitli videolar ve içerikler de üretecek. Bir efsane olarak anıldığı eski takımı ile yolları tekrar kesişen 23 yaşındaki Koreli oyuncu için bakalım süreç bundan sonrası için nasıl işleyecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir