Anasayfa > Espor Haberleri > Worlds 2020 İçin Yer ve Tarih Belli Oldu

Worlds 2020 İçin Yer ve Tarih Belli Oldu

Milyonlarca hayran tarafından akıbeti merakla beklenen Worlds 2020 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde.

Dünyanın en büyük espor etkinliklerinden olan League of Legends Dünya Şampiyonası, yani nam-ı diğer Worlds 2020 yılı içerisinde küresel salgının gölgesinde gerçekleştirilecek. Pek çok espor etkinliğinin ertelendiği yada askıya alındığı şu günlerde etkinlik hakkında merakla beklenen karar Riot Games CEO‘su Nicolo Laurent tarafından açıklandı. Açıklamalara göre Worlds 2020 25 Eylül ve 31 Ekim tarihleri arasında Çin’in Şangay kentinde gerçekleştirilecek.

Açıklamalarında güvenliğe önem verdiklerini belirten Laurent bu sebeple etkinliğin tek bir şehirde gerçekleştirilmesinde karar kıldıklarını açıkladı. Tek bir şehirde gerçekleştirilecek etkinlik ile seyahatlerin en aza ineceğini belirten CEO bu sayede oyuncular, taraftarlar ve tüm diğer ekosistem üyelerinin güvenliğinin sağlanabilmesi için adımlar atıldığını da belirtmiş durumda.

Worlds 2020

Turnuvanın özellikle ilk aşamaları için sanal bir deneyime odaklanılacağını söyleyen Laurent karşılaşmalarda fiziksel bir izleyici kitlesinin bulunmayacağını söyledi. Planlarının büyük ölçüde gizli olduğunu da ifade eden yetkili buna karşın heyecanlı bir espor deneyiminden ve League of Legends tarzından da ödün vermeyeceklerini söyledi. 2017 yılındaki Kadim Ejderha ve geçen yıl karşımıza çıkmış olan True Damage gösterilerini örnek gösteren CEO bu yıl için de izleyicilere bunlara benzer deneyimler yaşatılacağının bir nevi ipuçlarını da vermiş durumda.

Küresel salgının gölgesinde gerçekleşecek olan bu büyük espor organizasyonunda bakalım önümüzdeki süreçte nelerle karşılaşacağız?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir