Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox, Gamescom 2021 Sunumunu 24 Ağustos’ta Yapacak: Ne Beklemeli?

Xbox, Gamescom 2021 Sunumunu 24 Ağustos’ta Yapacak: Ne Beklemeli?

Xbox, gamescom 2021 kapsamında 24 Ağustos 2021 tarihinde bir sunum düzenleyecek. Sunumda beklenen oyunlarla ilgili yeni bilgiler verilecek.

Bu sene de pandemi dolayısıyla çevrimiçi düzenlenecek olan gamescom’da Xbox’ın ne zaman sunum yapacağı açıklandı. 24 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan sunumda neleri göreceğimizi de Xbox’ın açıklamaları sayesinde az çok tahmin edebiliyoruz.

Xbox’tan Aaron Greenberg, sunum tarihini oyuncularla paylaşırken neleri planladıklarını da az çok açıkladı. Xbox’ın pazarlama sorumlusu, sunumda yeni ve büyük oyunların duyurulmayacağını şimdiden söyledi. Sunum, daha çok halihazırda beklediğimiz oyunlar üzerine gerçekleşecek.

Xbox’ın açıklamasına göre sunumda daha önce duyurulan Xbox Game Studios oyunlarıyla ilgili yeni açıklamalar gelecek. Büyük ihtimalle Starfield, A Plague Tale: Requiem, Hellblade: Senua’s Saga, Forza Horizon 5, S.T.A.L.K.E.R. 2 oyunlarıyla ilgili bazı yeni materyaller edineceğiz. Yeni fragmanlar ve çıkış tarihi duyuruları yolda olabilir.

Bunun yanında Xbox’a gelecek olan yeni oyunları, Xbox Game Pass servisine eklenecek olan yeni eserleri öğreneceğiz. Popüler oyun aboneliği servisini her daim güncel tutan Microsoft, görünüşe göre yine popüler oyunlarla oyuncuları sevindirecek.

Microsoft, sunum esnasında yeni oyunlar almak isteyen oyuncuları da düşünmüş olacak ki büyük bir indirimle karşı karşıyayız. Xbox gamescom 2021 yayını esnasında PC ve Xbox kullanıcıları için Xbox Store’da %75’e varan indirimler yapılacak. Eğer şu an almak istediğiniz bir oyun varsa iki kere düşünün deriz.

Xbox’ın gamescom 2021 sunumu, 24 Ağustos tarihinde Türkiye saatiyle 20.00’de gerçekleşecek. Yapılan açıklamaya göre sunum otuz dili destekleyecek – bu dillerin arasında çok büyük ihtimalle Türkçe de olacak. 25 Ağustos 21.00‘de yapılacak olan gamescom Opening Night Live etkinliğini ise Geoff Keighley sunacak. Yayınları YouTube, Twitch, Twitter ve Facebook Gaming’den izleyebileceksiniz.

Sunumda hangi oyunlardan yeni haberler bekliyorsunuz? Merakla beklediğiniz bir oyun, çıkış tarihi, veya istediğiniz bir fragman var mı?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir