Anasayfa > Blog > Yasaklı GTA Remastered Modlarına Bir Göz Atın

Yasaklı GTA Remastered Modlarına Bir Göz Atın

Yasaklı GTA Remastered modları oyuncuların gözlerine bayram yaşatacak cinsten. Modlar tamamen kaldırılmadan indirmek isteyebilirsiniz.

GTA Remastered üçlemesinin Rockstar Games tarafından geliştirilmekte olduğu haberinin ardından Take-Two Interactive, GTA Remastered modlarını yasaklamıştı. GTA V içerisinde oynanabilen bu modlar GTA Vice City ve GTA San Andreas gibi oyunların Remastered hallerini amatör bir şekilde oyuna taşımayı amaçlıyordu. GTA V’in görsel imkanlarıyla önceki oyunları birleştiren çeşitli modlar, GTA severlere farklı bir oyun zevki sunuyor.

High resolution Grand Theft Auto V (GTA 5) hd 1920x1080 background ID:195151 for PC

Yasaklı GTA Remastered Modları

GTA 5 Vice City Remastered Modu

GTA 5 içerisinde GTA Vice City dünyasını yaşayabilme deneyimi sunan bu mod, lunchxbles adlı bir kullanıcının emekleri sonucunda üretilmiş. “Vice Cry Remastered” ismiyle sunulan modda araçlar, yollar, binalar ve karakterler tamamen aslına uygun olarak kaplanmış ve harita değiştirilmiş. Vice City’nin neon renkli gece hayatına ve tehlikeli ara sokaklarına 2021 yılında daha güzel grafiklerle tekrar göz atmak istiyorsanız, bu mod size göre.

Call of Duty: Vanguard Oynanış Videosu Yayımlandı

GTA 5 San Andreas Remastered Modu

Belki de bu yazımızdaki modların en güzeli, GTA 5 için özel hazırlanmış San Andreas modu. İnternet geyiklerine konu olan ana karakterimiz Carl “CJ” Johnson ile büyüleyici San Andreas sokaklarında gezebildiğimiz mod GTA 5’in görsel imkanlarını sonuna kadar kullanmış. MrVicho13 adlı bir mod üreticisi tarafından hazırlanmış bu modda yayalar ve araçlar 2004 yılında çıkan oyunun aslına uygun kalarak dizayn edilmiş. Suçla dolu Los Santos, San Fierro ve Las Venturas bölgelerine geri dönmek istiyorsanız San Andreas Remastered modu size güzel bir nostalji yaşatabilir.

GTA 5 Liberty City Remastered Modu

Sıradaki mod, elcreador & LorenVidican adlı kullanıcılar tarafından hazırlanmış bir Liberty City modu. Bizi GTA 3’ün büyüleyici New York-Liberty City haritasına gönderen bu modda araçlar ve çevredeki yapılar oldukça göz alıcı. Nostalji isteğiniz GTA 3 yıllarına kadar uzanıyorsa, bu moda bayılacaksınız.

Yasaklı GTA Remastered modları için yasaklanma sebebi olan GTA Remastered üçlemesi ile yeniden yapılacak oyunlar GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas olarak açıklandı. Yukarıdaki videolarda gördüğünüz modlar, ayrıca çeşitli grafik modlarıyla birlikte kurulup kaydedilmiş. Videoların açıklamalarında da bulabileceğiniz NaturalVision Evolved, QuantV 3.0 Next-Gen Graphics Mod, QuantV ReShade Preset gibi grafik geliştirme modlarını bilgisayarınız kaldırmıyorsa aynı görüntüleri deneyimlemeniz biraz daha zor olabilir. GTA Remastered ile yeniden oyuncularla buluşacak GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas’ın görüntü kaliteleri ve oynanışları acaba GTA 5 modları kadar güzel olabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir