Anasayfa > Tanıtım Yazıları > Zula Altın Nedir

Zula Altın Nedir

Zula Altın Nedir? Nereden Satın Alınır?

Zula Altın, Zula oyununda hesabınız için özel alabileceğin eşyalarda kullanabileceğiniz bir oyun para birimidir. “Altın” isimli para birimi ile güçlü silahlar, silah yükseltmeleri, silah özelleştirmeleri, süre uzatma, bomba ve karakter ekipmanları satın alabilirsiniz. Zula nedir ve Zula Altın nerede satılır gibi soruların detayları makalemizde.

 

Zula Nedir?

Zula MadByte Games tarafından geliştirilmiş, Lokum Games tarafından dağıtımı yapılmış bir Türk FPS oyunudur. 22 Şubat 2015 tarihinde çıkış yapmıştır ve birçok Türk oyuncu tarafından severek oynanan bir oyun haline gelmiştir. Oyun içerisinde 20 den fazla karakter bulunmaktadır. Bu karakterlerin hepsinin farkı hikayeleri mevcuttur ve oyun içerisine hikaye zenginliği katmaktadırlar. Ayrıca birçok silah çeşidi ve silahları özelleştirme mevcuttur. Dolayısıyla oyuncular kendi silahlarını çeşitlendirebilme seçeneğine sahip olmaktadırlar. Zula Dünya üzerinde birçok oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. 2020 yılda verilen bilgilere göre yaklaşık 2.8 milyon oyuncunun oyun içerisinde hesabı olduğu ve Zula dünyasına katıldığı verisi gösterilmiştir. Zula aynı zamanda Steam üzerinde de oynanabilen bir oyundur.

Birçok oyuncu kitlesi tarafından sevilerek oynanan Zula birçok oyuncuya çeşitli oyun ürünleri sunmaktadır. Böylelikle oyuncular hesaplarını zenginleştirebiliyor ve çeşitlendirebiliyor. Zula günümüzde hala güncelliğini koruyan bir oyundur. Yeni gelecek güncellemeler ile oyuncular hesaplarına karakter satın alabilir, silah güncellemelerinden bulunabilir. Bunların hepsi Zula Altın sayesinde yapılmaktadır. Oyuncular Zula Altın Satın Alarak hesaplarını güçlendirmektedirler. Zula Altın fiyatlarını Kopazar olarak sizlere sunmaktayız.

 

Zula Altın Nereden Satın Alınır?

Kopazar, yılların verdiği deneyimle sizlere hızlı ve güvenli bir alışveriş sağlamaktadır. Oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için 7/24 çalışmakta ve markasını geliştirmektedir. Sizler de Uygun Fiyatlarla Zula Altın alabilirsiniz. Üstelik Kopazar’da alışveriş yapmak çok kolay! Öncelikle Kopazar’a ücretsiz üye olunuz ve işlemleri başlatınız.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Zula Altın ihtiyacınızı belirleyiniz.

Sitemizden Zula Altın bölümüne geçiş yaparak, bütçenize uygun seçeneklere göz gezdirebilirsiniz.

Alacağınız Zula Altın tutarı kadar Kopazar hesabınıza bakiye yükleyiniz. Kopazar sizlere geniş Ödeme Seçenekleri sunmaktadır!

Bakiye yükleme işlemleriniz bittikten sonra Zula Altın sayfamızdan siparişinizi verebilirsiniz. Siparişiniz 7/24 hızlı bir şekilde teslim edilmektedir. Geçmiş siparişlerim kısmından Zula Altın ürününüzü temin edebilirsiniz.

 

Kopazar’dan Aldığım Zula Altın’ı Nasıl Hesabıma Tanımlarım?

ko pazar

Zula Altın siparişiniz teslim edildi fakat Zula hesabınıza nasıl tanımlayacağınızı bilmiyor musunuz? Bu çok kolay!

  1. E-pin kodunuzu aldıktan sonra hemen hesap.zulaoyun.com/pin/epin sayfasına giderek, Zula Resmi web sitesine giriş yapınız.
  2. Karşınıza E-pin Yükle sayfası gelecektir. Burada satın almış olduğunuz kodları yazmanız gerekmektedir.
  3. Kodları yazarken kopyala yapıştır kullanmanızı tavsiye ederiz. Dört bölümü de doldurduktan sonra hesap şifrenizi yazarak hesabınıza Zula Altın Yükleyebilirsiniz.

İşlemleriniz bitti. Artık Zula’da Altınlarınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

 

Kopazar Blog üzerinden Zula ve diğer oyunlar hakkında güncel bilgileri, rehberleri takip edebilir, oyunlar hakkında haberlere ulaşabilirsiniz.

Hemen Uygun Fiyatlarla Zula Altın Al, Kopazar ile maceraya hızlı bir giriş yap: kopazar.com/zula-altin

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir