Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Apple Music Replay 2020’yi Yayınladı

Apple Music Replay 2020’yi Yayınladı

Apple Music Replay 2020’yi yayınlayarak kullanıcılarını geride bırakmaya hazırlandığımız yıl içerisinde bir gezintiye çıkarttı.

2020’nin sonlarına doğru yaklaşırken her sene yapılan “yılın özeti” etkinlikleri başladı. Spotify’ın her sene yaptığı Spotify Wrapped adlı etkinliğinin bir benzeri de Apple tarafından geliyor. Apple Music, bu yılın sonuna özel kullanıcıların en çok dinlediği şarkılardan oluşan bir çalma listesi hazırladı. Instagram, Twitter gibi platformlarda neredeyse bütün Spotify kullanıcılarının bu yılın özetini paylaştığını gören Apple Music de rakibinden ilham alarak yıl boyunca dinleyebileceğimiz Replay 2020’yi oluşturdu. Ayrıca bu yıl en çok dinlediğimiz şarkıların dışında geçmiş yıllarda en çok dinlediğimiz şarkıların da bir çalma listesi bulunuyor. Bunun dışında uygulamada kaç saat müzik dinlediğiniz de gösteriliyor.

Spotify Hikaye Paylaşma Özelliğiyle Geliyor

Apple Music Aylık Abonelik Ücretleri

  • Öğrenci: 6,99 TL
  • Bireysel: 13,99 TL
  • Aile: 20,99 TL (Ekstradan aynı anda altı kişi için erişim hakkı, aile üyelerinin her biri için kişisel hesap oluşturma, müzik arşivinizi dilediğiniz gibi paylaşma özellikleri.)

Sizin bu yıl en çok dinlediğiniz şarkı hangisi? Konuyla ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir