Anasayfa > Oyun Haberleri > Bedava Watch Dogs 2 Alamayanlara Ubisoft Müjdesi: Tıkla, Al!

Bedava Watch Dogs 2 Alamayanlara Ubisoft Müjdesi: Tıkla, Al!

Ubisoft Forward etkinliğindeki yoğunluk yüzünden bedava Watch Dogs 2 kopyasını alamayan oyuncular için Ubisoft, oyunu herkese dağıtmaya karar verdi.

Ubisoft, dijital konferansı olan Ubisoft Forward’ın ilk bölümünde Watch Dogs 2 hediyesi vereceğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Doğal olarak oyun camiası yayına toplanınca sunucuları da yetersiz kaldı, fakat kendileri bu duruma bir çözüm getirdi.

Etkinlik esnasında attıkları bir tweet ile oyunun herkese verileceğini açıklayan Ubisoft, sitesine oyunu bedava vermek için bir buton yerleştirdi.

Sunucudaki yoğunluktan dolayı ödülü alamayan oyuncuların yanı sıra, bu yöntemle birlikte yayına katılmaya zaman bulamayan veya unutan oyuncular da Watch Dogs 2 sahibi olabilecek. Tek yapmanız gereken şey aşağıdaki linke tıklayıp Ubisoft hesabınızı listeye kaydettirmeniz. Normalde 269 TL’ye satılan oyunu bu şekilde bedavaya alabileceksiniz.

TIKLA, WATCH DOGS 2’yi KAP!

Ubisoft Forward etkinliği, bunun dışında birçok oyun hakkında yeniliklerin oyunculara sunulmasını sağladı. Assassin’s Creed: Valhalla‘dan uzunca bir oynanış videosu gelirken yeni mobil Tom Clancy oyununun da çıkış tarihi duyuruldu. Ubisoft’un bedava oynanabilen, hikâyesi ise Ready Player One’ı andıran battle royale oyunu Hyper Scape’in de açık betasının başlatıldığını es geçmemek lazım.

Etkinliği başlatan oyun ise Watch Dogs serisinin yeni oyunu Legion olmuştu. Sinematik videosu ve oynanış videosu yayımlanan oyun 29 Ekim’de bizlerle olacak.

Ubisoft Forward Etkinliğinde Watch Dogs: Legion Gösterildi

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir