Anasayfa > Blog > Chad Ne Demek? Yeni Sosyal Medya Akımı

Chad Ne Demek? Yeni Sosyal Medya Akımı

Sosyal medya platformlarında bolca gördüğümüz Chad ne demek? Gelin bir anda hayatımıza giren bu kelimeyi tanıyalım.

Chad başlangıçta yabancı sosyal medya sayfaları ve içerik üreticileri tarafından kullanılmaya başlanmış bir kelimedir. Anlam olarak yakışıklı, özgüvenli, alfa erkek demek için kullanılır. Sosyal medyada bir durum, topluluk ya da kişiyi övmek için kullanılır. Aşağıdaki fotoğraftaki kişi ile eşleştirilmiş ve üretilen komik fotoğraflar (meme’ler) bu kişi üzerinden üretilmiştir.

Bane Ne Demek?

Kimlere ‘Chad’ Denir

Özgüveni yerinde olan ve toplum tarafından beğenilen kişilere denilmesini doğal karşılayabiliriz. Bununla birlikte elbette bu bir sosyal medya akımı ve dolayısıyla akışa göre bu sıfatı hak eden kişilerin de değişiklik gösterdiğiyle karşılaşmamız hiç garip olmayacaktır.

POV Ne Demek?

Yine de konuyu şöyle düşünebilirsiniz. Eğer bir kişi, o an çevresindekilerin “OOO” diyeceği bir harekette bulunduysa, sosyal medyada olsa onun hakkında bu akım çerçevesinde görseller ve videolar hazırlanabilirdi. Bu nedenle gazla çalışan bir akım gibi düşünebiliriz.

Bazı Chad Görselleri

Eh, bir konuyu anlamanın en iyi yolu örneklerden geçer değil mi? Gelin biz de konunun daha iyi anlaşılması için çeşitli fotoğrafları derleyelim. Hem daha iyi öğrenebilelim, hem de belki biraz eğlenebiliriz. Buyurun, işte bu akım çerçevesinde oluşmuş görseller.

chad meme

favori chad fotoğrafları

Umarız yazımız yeterince yardımcı olmuştur. Aklınızdaki soruları bize yorumlar alanından göndermeyi unutmayın. Sonraki içeriklerimizde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir