Anasayfa > Blog > CS:GO Kendini Atma / Kickleme Yöntemi

CS:GO Kendini Atma / Kickleme Yöntemi

CS:GO kendini atma işlemi için aşağıdaki yöntemi kullanarak rekabetçi maçlar dahil olmak üzere kendinizi attırma oylaması başlatabilirsiniz.

CS:GO’nun oyuncu atma oylaması özelliği, birçok kişi tarafından yaygınca kullanılıyor. Oyunu bozan oyuncuların, bilerek kötü oynayanların, takımı sabote eden oyuncuların bu sayede oyundan uzak tutulması amaçlanıyor. Fakat özelliğin tek kullanım alanı bu değil, çünkü birçok kişi oyundan çıkması gerekenleri de bu yöntemle birlikte kendisine ceza verdirmeden oyundan çıkarabiliyor. Eğer siz de böyle bir durumdaysanız ve kendinizi oyundan attırmak (kickletmek) istiyorsanız aşağıdaki yöntemi kullanabilirsiniz.

CS:GO Kendini Atma Kodu

Oyunda kendinizi kickletmek için oylama başlatmak ziyadesiyle mümkün, fakat bunu yapmak için normal yöntemden biraz daha fazlasına ihtiyacınız var.

  • é ile komut konsolunu açın
  • status komutunu girip Enter tuşuna basın
  • İsminizin sol tarafında çıkan sayıyı bulun
  • callvote kick SAYI komutuyla kendinizi atma oylamasını başlatın

Status yazdığınızda konsolda karşınıza çıkacak olan verilerden kendi isminizin solundaki sayıyı buluyorsunuz. Diyelim ki isminizin sol tarafında 723 10 yazıyor. Bu durumda konsola callvote kick 723 10 yazarsanız kendinizi atmak için gereken oylamayı başlatmış olursunuz. Atılmanız için gereken tek şey ise oyunda yeteri kadar evet oyu almanız.

Bu yöntemi hem rekabetçi maçlarda, hem de silah yarışı gibi rekabetçi olmayan karşılaşmalarda kullanabiliyorsunuz. Eğer atmak istediğiniz kişi kendiniz değilseniz aşağıdaki ufak rehberlere de göz atarak oyundan takım arkadaşlarınızı veya botları nasıl atacağınızı öğrenebilirsiniz.

CS:GO Ölümsüzlük Kodu

CS:GO Botları Atma

Eğer botlarla bir oyundaysanız ve sunucu üzerinde yetki sahibiyseniz botları tamamen ortadan kaldırmak için kullanmanız gereken komut gayet basit.

bot_kick komutunu konsola yazarak oyundaki bütün botları sunucudan atabiliyorsunuz. bot_kick_t yazarsanız T tarafında olan botları, bot_kick_ct yazarsanız da anlayabileceğiniz üzere CT tarafında olan botları oyundan atmış oluyorsunuz.

CS:GO Teslim Olma / Sur Verme

CS:GO Takım Arkadaşı Kickleme

Yukarıda bahsettiğimiz status yöntemiyle takım arkadaşlarınızı oyundan atmak için oylama başlatabiliyorsunuz, fakat buna ihtiyacınız yok. Aşağıdaki kolay adımlarla takım arkadaşınızı oyundan atma oylaması başlatabiliyorsunuz.

  • Oyun içinde ESC’ye basın
  • Sol üstte tik ikonuyla belirtilen “Oylama başlat” seçeneğine tıklayın
  • “Oyuncu at” seçeneğine tıklayın
  • Oyundan atılmasını istediğiniz oyuncunun üzerine tıklayın

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir