Anasayfa > Blog > CS:GO Ölümsüzlük Kodu | Tuş Atama Yöntemi

CS:GO Ölümsüzlük Kodu | Tuş Atama Yöntemi

CS:GO oyununda kullanabileceğiniz ölümsüzlük kodu, bu koda tuş atama yöntemi ve diğer troll kodlarından yazımızda bahsettik.

Counter-Strike: Global Offensive, diğer FPS oyunlarının aksine oyunculara birçok farklı seçenek sunuyor. Oyundaki neredeyse bütün ayarları ve parametreleri konsol kodları sayesinde değiştirebiliyoruz. Bu sayede ister antrenman için olsun ister eğlence için olsun oyunu kendimize uyarlamakta zorluk yaşamıyoruz.

Eğlenmek için kullanabileceğimiz birçok troll kodu bulunmakta. Bu komutların arasında CS:GO ölümsüzlük kodu da var. Kodu nasıl kullanacağınıza aşağıdan göz atabilir, dilerseniz tuş atma yöntemini de kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla eğlenmek için kullanabileceğiniz wall hack kodu, uçma kodu gibi komutlardan da yazımızın devamında bahsettik.

CS:GO Ölümsüzlük Kodu

  • god mode veya god

Yukarıdaki kodların ikisinden birini konsola girmenizin ardından oyunda daha hasar almazsınız. Bu kodu sadece kendi sunucularınızda, sv_cheats 1 yazmanızın ardından kullanabiliyorsunuz. Resmî CS:GO sunucularında bunu aktif edebilmeniz mümkün değil. Kodu kullanmakta sorun yaşıyorsanız aşağıdaki adımları da izleyebilirsiniz.

CS:GO Ölümsüzlük Kodu Bind

  • bind c “god mode”

Bu kodu kullanmanızın ardından C tuşuna bastığınız anda ölümsüz olursunuz. Komuttaki C tuşunu istediğiniz tuşla değiştirerek oyun deneyiminizi kendinize göre kişiselleştirmeniz de mümkün.

CS:GO Ölümsüzlük Kodu (God Mode) Nasıl Kullanılır?

  • Konsola girin
  • Tab’in üstündeki é tuşu ile konsolu açın
  • Konsola sv_cheats 1 komutunu girin
  • Konsola god mode komutunu girin
  • Artık ölümsüzsünüz

Eğer ölümsüzlüğü bir tuşa atamak istiyorsanız konsola yukarıda verdiğimiz bind komutunu da yazabilirsiniz.

CS:GO Diğer Troll Kodları

Arkadaşlarınızı ölümsüzlük dışında da trolleyebileceğiniz birçok kod bulunuyor. Bunların arasında ekstra can eklemekten tutun oyun içinde duvar arkasını görmeye kadar birçok komut var. Noclip kodu size uçma yeteneği ve duvardan gelme yeteneği verir. r_drawothermodels 2 kodu ile duvarın arkasını görebilirsiniz. CS:GO bunny kodu ile inanılmaz hızlara ulaşabilir, CS:GO can kodu ile normalden daha fazla can değerine sahip olabilirsiniz. CS:GO paraşüt kodu sayesinde arkadaşlarınızla oynadığınız özel oyunlarda envanterinize paraşüt ekleyebilir, yüksek noktalardan hasarsız bir şekilde inebilirsiniz. CS:GO mermi sekmeme kodu ile de sıktığınız mermilerin tamamen aynı yere gittiğinden emin olabilirsiniz. İlgili kodlara linklere tıklayarak ulaşabilir, detaylarını öğrenebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir