Anasayfa > Blog > Cyberpunk 2077 Delamain Görevleri Hakkında Her Şey

Cyberpunk 2077 Delamain Görevleri Hakkında Her Şey

Cyberpunk 2077 Delamain görevleri için hazırladığımız rehberimizde Tekerrür görev serisini mercek altına aldık.

“Sorunlarınızı kapının önünde bırakın” sloganıyla bilinen yapay zeka taksi servisi Delamain, oyundaki en ilginç karakterlerden biri olarak öne çıkıyor. Oyuncular bir yapay zeka olan Delamain ile ilk olarak ana hikayede tanışıyor. Fakat Delamain daha sonra yan etkinlikler tarafında oyuncuya Tekerrür adında bir görev serisi sunuyor.

Cyberpunk 2077 En Hızlı Araba Listesi

İngilizcesi Epistrophy olan bu görevler dahilinde oyuncular yapay zeka Delamain’in yaşadığı teknik bir soruna çözüm arıyor. Kendilerine ait bir bilince sahip olan taksiler Delamain’e baş kaldırıyor ve yapay zekanın sisteminde bir sorun oluşuyor.

Bunun üzerine V’ye ulaşan Delamain, karakterimizden kaçak taksileri Night City’nin dört bir yanında bulmasını ve ana merkeze dönmelerini sağlamasını istiyor. Bu süreçte V, The Glen, Badlands, Northside, North Oak, Rancho Coronado, Coastview ve Wellspring bölgelerine yolculuk ediyor ve farklı kişiliklere bürünmüş Delamain taksileri ana merkeze dönmeye ikna ediyor.

Delamain ise merkeze dönmesini sağladığımız araç başına V’ye bir miktar ödeme yapıyor. Bu süreçte Portal’dan tanıdığımız GLaDOS karakteri de kaçak yapay zekalardan biri olarak öne çıkıyor.

Aklını Kaybetme Görevi Seçimleri

cyberpunk 2077 delamain görevleri

Yapay zeka konseptine dair ilginç bir yaklaşım getiren görev serisi oyuncu tüm araçları bulunca tamamlanıyor. Daha sonra Aklını Kaybetme görevi kapsamında Delamain’in ana merkezine yolculuk ediyor ve yapay zekaların devrimine şahit oluyoruz. Bu noktada Delamain’in çekirdeğine ulaşıyor ve yapay zekanın kaderine dair bize üç seçenek sunuluyor.

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand’in Arabası Nasıl Alınır?

Diğer Yapay Zekaları Yok Etmek ve Delamain’i Eski Haline Çevirmek

Şehri kolaçan ederek bulduğumuz Delamain alt kişilikleri bu seçeneği seçmeniz durumunda yok olacak ve beraberinde ana zeka da sıfırlanacak. Dolayısıyla Delamain oyunun başında yaşadığınız anları unutacak.

Daha sonra garaja gidip belirlenen taksiye binebilirsiniz. Dilediğiniz zaman çağırabileceğiniz bu araç size ait olacak ve fabrika ayarlarına dönen Delamain size sorular sorduğu yeni diyalog zincirleri açacak.

Delamain’i Diğer Kişilikleri ile Birleştirmek [10 Zeka Zorunluluğu]

Görev serisi boyunca karşılaştığımız alt yapay zekaları Delamain’in ana kimliği ile birleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için karakterinizin en az 10 Zeka puanına sahip olması gerekiyor. Delamain’i alt kişilikleri ile birleştirmeniz halinde yapay zeka daha üst bir bilişsel seviyeye erişecek ve taksi hizmeti vermek gibi basit bir işi bırakacak.

Bu noktada garaja gidebilir Delamain taksisine binebilirsiniz. Bu araç sizin olacak ve arabadaki yapay zeka ise Delamain’in küçük çocuğu olarak nitelendirebileceğimiz genç bir bilinç olacak. Oldukça ilginç bir son diyebiliriz.

Seçimleriniz fark etmeksizin bir Delamain taksisine sahip olabileceğinizi belirtmekte fayda var. Cyberpunk 2077 Delamain görevleri tamamlanınca hediye aldığımız taksiyi dilediğiniz zaman çağırabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir