Anasayfa > Blog > Days Gone Kaç Saat, Oynanış Süresi Ne Kadar?

Days Gone Kaç Saat, Oynanış Süresi Ne Kadar?

Ünlü hayatta kalma, aksiyon ve macera oyunu Days Gone kaç saat sürüyor ve oynanış süresi ne kadar? Gelin cevaplayalım.

Zombi salgını temasından bahsettiğimizde akla gelen en başarılı işlerden birisi de Days Gone olacaktır. Aksiyonu iliklerimize kadar hissedebildiğimiz bu oyun her geçen gün yeni insanlarla da buluşuyor. Elbette oyuncular da Bend Studio tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan Days Gone kaç saat sürüyor merak ediyorlar. Biz de elimize kalemimizi aldık ve verilere göz atarak bu sorunun yanıtını aramaya koyulduk.

Survival Game Ne Demek?

Days Gone Kaç Saat Sürüyor

  • Oyunu tamamlamak, yani bütün içeriklerini tüketmek isterseniz oyun size 64 saatlik bir oynanış vadediyor. Ancak sadece ana hikayesini tecrübe edecekseniz bu süre 36-37 saat ortalamasına düşmekte.
  • Eğer oyunun ana hikayesi ve yan görevlerini tamamlamak isterseniz 50-51 saatlik bir yapımla karşılaşmış olacaksınız.

Elbette video oyunlarını eğlence sektöründeki diğer yapımlardan ayıran bir gerçek var. Sürelerinin bireysel olarak değişebiliyor olması. Siz oyunu genel ortalamalara göre daha hızlı ya da daha yavaş tüketebilirsiniz. Tabii burada oyunu oynadığınız oynanış zorluğu da önemli rol oynuyor. Profesyonel bir oyuncu, Days Gone’ı kolay ayarlarla oynarsa çok daha hızlı bitirebilir örneğin. Farazi konuşmaktansa bir örnek verelim.

HessSR isimli yayıncı oyunu 7 saat 20 dakikada bitirdiği bir Speedrun yaptı. Bunun istatistiğe göre nasıl durduğunu tahmin edebilirsiniz değil mi?

Speedrun Nedir? Speedrun Timer Nasıl Kullanılır?

Merak ettiğiniz başka oyunlar için de istatistiklere göz atabilir ve yazı paylaşabiliriz. Ayrıca Days Gone ile ilgili merak ettiğiniz diğer soruları da bizimle yorumlardan paylaşabilirsiniz. Sonraki içeriklerimizde görüşmek üzere.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir