Anasayfa > Blog > Discord Açılış Sesi Nasıl Değiştirilir?

Discord Açılış Sesi Nasıl Değiştirilir?

Popüler iletişim uygulamasında tatlı bir değişiklik yaparak Discord açılış sesi özelleştirmenizi yapabilirsiniz. Peki nasıl?

Discord açılış sesi değişikliğiyle, programı her açtığınızda tatlı bir anime sesinin “Discordo” demesini sağlayabilirsiniz. Bu değişiklikle programı yanında açtığınız arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz ya da bilgisayarınızda özelleştirmeleri seviyorsanız cihazınızı daha özgün bir hale ulaştırabilirsiniz. Gelin süreci açıklayalım.

Discord Nitro Nedir?

Discord Açılış Sesi Ayarları

Bu işlemin bir easter egg olduğunu söyleyelim. Bu nedenle uygulama içi bir ayarlama ile yapılmıyor. Ancak bir taktiği de yok değil. Aşağıdaki yolu takip edebilirsiniz.

Easter Egg Nedir?

  1. Discord uygulamasını açın.
  2. Sol üstte yer alan mavi Discord iconu olan “Ana Sayfa” butonuna arka arkaya 3 kere tıklayın.
  3. Eğer uygulama kendisini kapatmazsa, tamamen kapatın. (Görev çubuğundan da kapatmayı unutmayın)
  4. Uygulamayı tekrar açtığınızda farklı bir ses duyacaksınız. İşlem tamamdır!

Umarız yazımız yeterince yardımcı olabilmiştir. Buna benzer içeriklerimiz için bizi takibe almayı unutmayın. Ayrıca soru ve sorunlarınız için yorumlarınızı bekliyoruz. Sonraki yazılarımızda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın efendim.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir