Anasayfa > Teknoloji Haberleri > DJI Tello Drone BİM’e Geliyor

DJI Tello Drone BİM’e Geliyor

DJI markasının başarılı giriş seviye Drone’u Tello, uygun fiyatıyla 10 Temmuz tarihinde BİM mağazalarında satışa sunulacak.

Eğer daha önce bir drone kullanma tecrübesi yaşamadıysanız ve fiyatlar gözünüze çok yüksek geliyorsa “Ya kırarsam, bozulursa” korkularınıza son verecek bir kampanya haberiyle karşınızdayız. DJI 10 Temmuz Cuma günü BİM’de yer alacak ve fiyatı da 400 TL olacak. Muhtemelen mağaza başı 1 stok dahi düşmeyebilir çünkü kampanya stoklarla sınırlı. Dolayısıyla almak istiyorsanız biraz gezmeye ve sabah erkenden yola çıkmaya kendinizi hazırlamanız gerekebilir. Peki DJI Tello nasıl bir cihaz?

DJI markasının giriş seviye Drone’u olan Tello 5 megapixel çözünürlüğünde, küçük sensörlü bir dahili kamera barındırıyor ve 720p kayıt alabiliyor. Drone mobil uygulama ile yönlendiriyor. Her ne kadar 30 Metre’ye kadar bu mobil uygulama ile kontrol edilebiliyor olsa da biz size 20 metreden fazla yükselmemenizi öneriyoruz. Çünkü cihaz bir hayli küçük ve hafif. Batarya ve diğer bileşenler dahil ancak 80 gramlık bir ağırlığa sahip. Uygulama sayesinde 100 Metrelik bir uzaklığa kadar ilerlemeniz mümkün.

Dediğimiz gibi, bunun profesyonel bir cihazdan ziyade, profesyonel cihazlara hazırlanırken kullanılabilecek bir aygıt olduğunu unutmamak lazım. Alacak arkadaşlara şimdiden bol eğlenceli vakitler diliyoruz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir