Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Dogecoin Elon Musk Desteğine Rağmen Düşüşe Geçti

Dogecoin Elon Musk Desteğine Rağmen Düşüşe Geçti

Dogecoin Elon Musk desteğine rağmen yatırımcısını üzmeye başladı. Saman alevi gibi parlayan kripto paranın düşüşü de yükselişi gibi oldu.

Teknoloji tiranlarını saymaya başladığımız zaman Elon Musk’un adı geçmeden olmuyor. Çoğu kaynağa göre dünyanın en zengin adamları arasında olan Musk, özellikle son yıllarda giderek absürdleşen karakteri ve yaptığı birbirinden çılgın olayla da adından söz ettiriyor. Özellikle Twitter hesabı üzerinden birbirinden renkli açıklamalarıyla ağızları açık bırakmayı her zaman başaran Musk’ın adı son dönemlerde Dodgecoin ile anılır olmuştu. Musk’ın Twitter’da paylaştığı bir gönderi sonucunda değeri bir anda 25 cent’e yükselen Dogecoin, 40 cent barajını da aştıktan sonra yükselişini durdurmuştu. Kripto para birimi Elon Musk’ın yarattığı PR’a rağmen kan kaybetmeye başladı.

Binance, Türkiye’ye COVID-19 Karşısında Bağış Yaptı

Elon Musk’ın Dogecoin ile ilişkisi, düşman çatlatacak cinsten. Para birimine özel bir sempati geliştiren teknoloji milyarderi, Twitter üzerinden sürekli olan para birimini öven açıklamalarda bulunuyor. Musk son olarak Dogecoin için yapılan inanılmaz komik bir videoyu da 53.7 milyon takipçisiyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Ancak bütün bunlar para birimini kurtarmaya yetmedi. Saman alevi gibi birden parlayıp hayatımıza giren Dogecoin Elon Musk desteğine rağmen yükselişini sürdüremediği gibi bir de düşüşe geçti. En yeni kripto trendini tahmin edip zengin olma hayalleri kuran ve Elon Musk’a güvenen bir çok yatırımcı ise sükut-u hayale uğradı.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir