Anasayfa > Teknoloji Haberleri > DualSense’in Türkiye Fiyatı Dudak Uçuklatıyor!

DualSense’in Türkiye Fiyatı Dudak Uçuklatıyor!

PlayStation 5 kontrolcüsü olan DualSense’in Türkiye fiyatı belli oldu, yeni nesil konsolun kontrolcüsünun fiyatı dudak uçuklatıyor.

PlayStation 5’in fiyatının belli olduğu günden beri Türk oyuncuların kafasında “Acaba DualSense’in fiyatı ne kadar olacak?” sorusu yatıyor. Malum ülkemizdeki döviz kurunun sürekli değişmesiyle ve maalesef yükselmesiyle birlikte oyuncular olaya oldukça karamsar bakıyor. Gönül isterdi ki her bir konsol haberinde iyi şeyler aktaralım fakat biz Türk oyuncular için maalesef işler öyle gitmiyor. 8300 TL’ye dayanan konsol (Diskli sürüm)  ve 700-800 TL civarlarında gezen oyun fiyatlarından sonra DualSense’in ülkemizdeki fiyatı belli oldu.

DualSense’in Türkiye fiyatı

Okuduğunuza belki inanamayacaksınız ama DualSense’in ülkemizdeki fiyatı 1100 TL olarak belirlendi. Yani güç bela alınan PlayStation 5’in yanında ek olarak bir DualSense almak istiyorsanız 1100 TL daha ödemeniz gerekiyor. Bundan bir jenerasyon önceki konsola yani PlayStation 4’e ait olan Dualshock 4 ise 180 TL (Eğer V2 sürümünü alacaksanız 250 TL) gibi bir fiyata satılıyor. Aradaki fark elbette dudak uçuklatıcı cinsten. Yeni jenerasyon konsollar hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

PS5 Kontrolcüsü DualSense PS4’te Çalışmıyor!

Siz de DualSense’in Türkiye fiyatı hakkındaki görüşlerinizi  yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir