Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Düz Dünya Taraftarlarına Google’dan Darbe

Düz Dünya Taraftarlarına Google’dan Darbe

Başlıkta Düz Dünya demiş olsak da Google’ın hamlesi bütün komplo teorisi destekçilerine karşı gelmiş gibi görünüyor.

Google, Sars-Cov-2 virüsünün dünya genelinde bir pandemiye sebep olmasından ötürü başlayan ve doğruluğu kanıtlanamaz bilgilere karşı çetin bir mücadele vermekte. Komplo teorisi üretimlerini geçmişte birkaç zengin aile, İlluminati ve son dönemlerde de dünyamızın yuvarlak olmadığı üzerine yürütülen fikirlerle görüyorduk. Korona virüs ile birlikte daha altlarda yatan Bill Gates, WHO (Dünya Sağlık Örgütü) ve 5G’ye karşı da büyüyen ve yaygınlaşan fikirlere tanık olmaya başladık.

Google bir süredir bu paylaşımları sıralama sonuçlarında güçsüzleştirmeye çalışmaktaydı. Bunun yarattığı etkiyle komplo teorisi destekçileri, daha fazla insana ulaşabilmek adına yine arama motorunun sunduğu bir hizmet olan reklamlarla öne çıkma yolunu denemeye başladı. Google ise artık bu reklamları özellikle ayırt edecek ve reklamlar henüz başlamadan engellemeye çalışacak.

Medya Bill Gates’e Neden Saldırıyor?

Komplo teorileri arasında Bill Gates’in hepimize çip takmak istiyor olması ya da WHO’ya destek olarak hepimize aşı yaptırmak istiyor olması teorisiyle birlikte 5G teknolojisinin pandemide bağışıklık sistemlerini kötü etkileyerek ölümlere sebep olması gibi teoriler yer almakta. Ne diyelim, Allah akıl ihsan eylesin.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir Yorum

  1. Doğal seçilim şart. Doğa aptalı elemek zorunda yoksa nesil gelişemez. Öncelikle düz dünya teoristlerini uçaklardan paraşütsüz atmakla başlayabiliriz. Daha sonra da teknoloji düşmanlarını doğaya salıp maksimum kaç gün dayanacak bunu test edebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir