Anasayfa > Blog > EA Play Nedir?

EA Play Nedir?

Electronic Arts’ın yeni gözde ürünü EA Play nedir merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin bu sorunun cevabını birlikte öğrenelim.

EA Play, Electronic Arts’ın başlattığı bir dijital abonelik sistemidir. Aylık belirli tutarların ödenmesi yoluyla sistemde yer alan oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Origin sisteminin geçirdiği evrimle daha fazla insana ulaşabilme amaçlı başlayan sistem büyük revizyonlar da yaşamış ve daha kazançlı bir hale getirilmiştir. Bugün sistemi kendi sitesinden ya da yerel fiyatlandırmalarla birlikte Steam üzerinden satın alabilirsiniz.

Epic Games Güvenilir mi?

Eskiden bir dijital mağaza olarak görev yapan Origin, bugün yalnızca EA Play ve EA Play Pro paketlerinin satıldığı bir alan haline gelmiş durumda. Peki, pro paket ve normal paket arasındaki farklar nedir ve sistem bizlere neler veriyor? Gelin bu sorumuza da yanıt bulalım.

EA Play Pro Nedir? Farkları Nelerdir?

Aralarındaki yüksek fiyat farkına sebep olan nedeni söyleyelim ve ardından Pro’nun ülkemizdeki dezavantajlarından bahsedelim. Zaten şirket de Pro’yu değil normal paketi öne çıkartmakta.

Pro versiyonda yeni çıkan Electronic Arts oyunlarını dahi sınırsız bir şekilde oynayabiliyorsunuz, buna karşın normal versiyonda platform yeni oyunlara tam erişim verene kadar (ortalama 1 yıl), yeni çıkan oyunları yalnızca 10 saat oynayabiliyorsunuz.

  • Pro sürüm yerel fiyatlandırmaya sahip olmadığı için ekstrem fiyatlarla ulaşabiliyoruz.
  • Normal haliyle de yeni çıkan oyunları kısa sürelerde de olsa oynama fırsatımız oluyor.
  • Euro fiyatlandırmasında dahi arada çok büyük bir fark söz konusu oluyor.

EA Play şu anda Xbox oyun konsolları için Game Pass ile birlikte ücretsiz verilmekte. Microsoft’un bu dev atılımı çok yakında bilgisayarlar için Game Pass’de de geçerli olacak.

Xbox Game Pass Nedir?

Umarız aklınızdaki sorulara yeterince cevap verebilmişizdir, iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir