Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Ekrem İmamoğlu Reddit’te Coronavirüs Sorularını Cevapladı

Ekrem İmamoğlu Reddit’te Coronavirüs Sorularını Cevapladı

Ekrem İmamoğlu, Reddit’te Coronavirüsle ilgili soruları cevapladı. İmamoğlu, böylece Türkiye’de bir ilke imza atmış oldu. Detaylar haberimizde.

Ekrem İmamoğlu, Türkiye’de bir ilke imza atarak Reddit’te Coronavirüs pandemisiyle ilgili soruları yanıtladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun r/Coronavirus subredditinde açtığı post 9.5k da upvote aldı. Ekrem İmamoğlu’nun kendi tanıtarak başladığı Reddit gönderisinin öne çıkan yanları ise şunlar oldu.

24 saat çalışma halinde olduklarını vurgulayan belediye başkanı, önceliklerinin bulaşıcılığı engellemek ve hastalığa yakalanmış olanlara yardım etmek olduğunu açıkladı. Sokağa çıkma yasayağından faydalanarak, kamuya açık ana yerleri de dezenfekte ettiklerini söyleyen başkan, bu süreçte yabancı belediyeler de işbirliği yaptıklarını söyledi.

Pandeminin Türkiye’de, dünyada da olduğu gibi herkesin içindeki en iyiyi çıkardığını söyledi. İstanbul halkını iki hafta içinde 2 milyon dolara yakın para topladığını belirten İmamoğlu, bu paranın pandemi esnasında maddi zorluk çeken kişiler için kullanıldığını söyledi.

Ekrem İmamoğlu, Reddit soru-cevap etkinliği sırasında, pandeminin global bir problem olduğuna dikkat çekti. Kendisini takip etmek isteyenleri, İngilizce Twitter hesabına yönlendiriren belediye başkanı yaklaşık bir saatlik soru cevabın arkasından, gönderisini güncelleyerek herkese teşekkür etti. İmamoğlu’nun etkinliğine gösterilen ilgi oldukça yoğun oldu.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir