Anasayfa > Espor Haberleri > ESL One: Road to Rio Avrupa A Grubu 1. Gün Sonuçları

ESL One: Road to Rio Avrupa A Grubu 1. Gün Sonuçları

2020 yılının ilk Major turnuvası olacak Rio 2020’ye giden yolda turnuvaya davet edilmek için puan toplamaya çalışan takımlar ESL One: Road to Rio’da boy gösteriyor. Dün itibariyle başlayan turnuvanın Avrupa ayağının A Grubu’nda heyecanlı maçlar yaşandı.

ESL One: Road to Rio

Daha önce grupların ve spiker kadrosunun açıklandığını yazmıştık. ESL One: Road to Rio aynı zamanda ilk bölgesel CS:GO turnuvası olma özelliğini taşıyor. Önceden yapılan açıklamalar da CS:GO’nun League of Legends gibi bölgesel lig sistemine geçeceğini işaret ediyordu. Road to Rio’da bu sisteme geçiş için bir köprü görevi görüyor.

Turnuva’nın ilk gününde A grubunun maçları oynandı. Astralis, Complexity Gaming‘i  yakın geçen bir seride 2-1 yenerken, son zamanlarda formu iyi olan Fnatic ise bir başka İskandinav takımı olan ENCE‘e 2-0 yenildi. İlk iki haritası çok çekişmeli geçen NIP ve Team Vitality serisinde ise Team Vitality üçüncü haritadan  rahat bir şekilde galip gelerek seriyi 2-1 kazandı.

22 Nisan 2020
                                                     Grup A
COL  1
2
 Astralis
ENCE  2
0
 FNC
VIT  1
2
 NiP

 

Bugün ise A grubunda Dignitas ve Team Heretics karşılaşırken, B grubunda ise Faze Clan ve North, Godsent ve G2 karşı karşıya gelecek. Bugün de eğlenceli ve çekişmeli maçlar bizi bekliyor olacak. ESL CS:GO’nun twitch kanalından maçları izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir