Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Facebook Quiet Mode Özelliğini Getirdi

Facebook Quiet Mode Özelliğini Getirdi

Akıllı telefon bağımlılığına karşı duyarlı olma çağrıları Facebook için de işe yaramış görünüyor. Facebook Quiet Mode özelliğini mobile getirdi.

Facebook’un ana uygulamasına getirdiği yeni özelliğinin henüz bütün kullanıcılara açılmadığını ve IOS işletim sistemli telefon ve tabletlerin bir kısmında aktif olduğunu haberin başında belirtelim. Muhtemelen çok yakın bir sürede herkes için aktif olacak bu yeni özellik, insanların ekran bağımlılığını aşmaya yönelik bir hamle olarak açıklanabilir. Özellik telefonlarımızda aktif olduğunda sağ üstte yer alan üç çizgiye tıklayarak erişebileceğiz.

Belirlediğiniz bir süre boyunca telefonunuza Facebook üzerinden bildirim gelmesini engelleyen özellik, aynı zamanda bildirime bakmak istediğinizde de sizi uyarıyor. Yeni özelliğin tasarımıysa bir hayli sade ve hoş görünüyor. Sessiz mod, sakin mod olarak da dilimize çevirebileceğimiz bu yeni özellik ne kadar rağbet görecek kestirmek zor. Yine de yapılan bu özelliğin bir gelişme olduğunu kabul etmek lazım.

Aynı zamanda okurlarımıza çoğu uygulama için kullanım sınırları belirleyebildiklerini, gözlemleyebildiklerini ve günlük kullanımlarını ellerinden geldiğince kısa tutmalarının mental ve vücut sağlıkları için oldukça önemli olduğunu belirterek yazımızı sonlandıralım.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir