Anasayfa > Blog > Fall Guys İndirime Girer Mi, Bu Fiyattan Alınır Mı?

Fall Guys İndirime Girer Mi, Bu Fiyattan Alınır Mı?

Son haftalarda iyice popülerleşen oyun Fall Guys indirime girer mi? Oyunu daha uygun bir fiyata alma şansını ne zaman yakalayabilirsiniz?

Altmış adet fasulye olarak sona kalmak için yarıştığımız, battle royale türüne farklı bir soluk getiren oyun Fall Guys’ın fiyatı genelde yüksek bulunuyor. Eğlenceli olmasına rağmen çocuksu yapısı birçok kişiyi oyunu alma konusunda tereddütte bırakıyor. Yazımızda oyunun ne zaman indirime girebileceğinden ve bu fiyatla alınıp alınmayacağından bahsettik.

fall guys big yeetus

Fall Guys İndirime Girer Mi?

Son haftalarda popülerleşen oyun Fall Guys’ın üzerindeki hype çökünce indirime girmesi muhtemel, fakat bu durum kısa zaman içinde pek de mümkün gözükmüyor. Zaten deli gibi satan bir oyun olduğu için satılmak için indirime ihtiyacı olmayan Fall Guys’ın popülaritesi zamanla azalınca düşük bir indirime girmesinin ardından %50 gibi büyük indirimlerin daha sonra gelmesini bekleyebiliriz. Bunlar birçok popüler oyunun geçtiği evre olmak üzere tamamen kişisel görüşlerdir, henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yok. İndirime girmese bile eğlenceli oyunu 38 TL’den almak çok da mantıksız gözükmüyor.

Fall Guys Kaç TL, Kaç GB? Sistem Gereksinimleri Neler?

Fall Guys Alınır Mı?

  • Evet, alınır.

Fall Guys’ı almak istiyorsunuz fakat 38 TL’lik fiyat çok mu yüksek geliyor? Oyunu bu fiyatıyla almak için birçok sebebiniz var aslında. Böyle bir oyunun 38 TL olması ülkemizdeki oyuncular tarafından genel olarak garip karşılanmakta. Oyun hakkındaki genel görüşe bakılınca da kötü bakanın fazla olmadığını, sadece Fall Guys’ın iyi olmasına rağmen abartıldığını söyleyenleri ve iyi olup abartılmadığını söyleyenleri görüyoruz. Bizim görüşümüz ise 38 TL karşılığında oyunun gayet güzel bir eğlence sunduğu yönünde. SaveButonu ekibi olarak oyunu yaklaşık 20 saat boyunca oynadık, ve bu süre boyunca gayet de eğlendik. Saat başına 2 TL’ye gayet güzel bir deneyimdi, daha çok oynayacağımızı da göz önünde bulundurursak oyunun verdiğiniz paraya kesinlikle değdiğini söyleyebiliriz. Sevmemeniz durumunda ise belli bir sürenin altında oynadıysanız oyunu iade etme imkanınız da bulunuyor.

Fall Guys: Ultimate Knockout Beta İnceleme

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir