Anasayfa > Oyun Haberleri > Far Cry 5, Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynanabilecek

Far Cry 5, Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynanabilecek

Far Cry serisini Amerikaya götüren 2018 çıkışlı Far Cry 5, önümüzdeki hafta sonu Epic Games Store ve Ubisoft Connect destekli platformlarda ücretsiz oynanabilir olacak.

Far Cry 6 çıkışı yaklaşırken, yayıncı Ubisoft Far Cry markası için hareketlilik yaratmaya çalışıyor gibi görünüyor. 5-9 Ağustos tarihleri arasında Epic Games Store ve Ubisoft Connectin desteklendiği Google Stadia, Xbox One, Playstation 4 ve Ubisoft Connect PC (eski adıyla UPlay) platformlarında Far Cry 5 oynaması ücretsiz olacak.

Ücretsiz haftasonu etkinliğine tüm platformlarda büyük indirimler de eşlik edecek. Epic Games Store’da ana oyun %80 indirim ile 62 TL’ye satılırken, Digital Deluxe Pack ve 3 yeni deneyim içeren season pass‘i içeren oyunun Gold Edition’u 91 TL’ye satılıyor. Oyunların indirimsiz fiyatları ise düz oyun için 309, gold edition için 459 TL. Ubisoft, oyunu ücretsiz hafta sonu boyunca denedikten sonra satın almanız halinde ücretsiz sürümde yaptığınız ilerlemelerin satın aldığınız sürüme de aktarılacağının garantisini de verdi.

Oyunu, Epic Games Store için buradan, Ubisoft Connect (Uplay) için buradan indirmeye başlayabilirsiniz.

Far Cry 6 Vaas ve Diğer Popüler Kötüleri Geri Getirecek

Far Cry 5 Hakkında

Amerika Birleşik Devletleri’nin Montana eyaletinde hayali bir bölge olan Hope County’de geçen FC5, serinin ilk gerçek anlamda bir arkadaşınızı yanınıza alıp hikayesini oynayabildiğiniz oyunu. Klasikleşmiş eğlenceli açık dünya Far Cry aksiyonunu daha önce Far Cry 4’te de yaşamak mümkündü, ancak ikinci oyuncunun yapabildikleri yalnızca çeşitli açık dünya etkinlikleriyle sınırlıydı.

far cry 5 wingsuit

Far Cry 5, açık dünya alanında da seriye birçok yenilik getirmişti. Avlanma, balıkçılık ve kendi ekipmanlarını oluşturma sistemlerinin yanı sıra önceki oyunlardan sevilen wingsuit sistemini de geri getiren oyunda, Batman gibi süzülmek hayranların en sevdiği özelliklerden biri olmuştu. Oyun, çıkışından sonra Lost on Mars, Hour of Darkness ve Dead Living Zombies isminde 3 eklenti paketi de almıştı. Bu paketler oyunun Gold Edition sürümü ile de gelmekte.

Far Cry 5 Minimum Sistem Gereksinimleri

Oyunu indirip denemeye karar vermeden önce sistem gereksinimlerine de bir göz atmak sizi büyük bir indirme ve hayal kırıklığından kurtarabilir.

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6300 @ 3.5 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD R9 270 (2GB VRAM, Shader Model 5.0)
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

 

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir