Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Galaxy S20 Ultra Güncellemesi İptal Edildi

Galaxy S20 Ultra Güncellemesi İptal Edildi

Samsung, gelen olumsuz geri dönüşler üzerine yakın zamanda yayınladığı Galaxy S20 Ultra güncellemesini geri çekti. Güncelleme ile önceden stabil çalışan özelliklerin artık çalışmaz hale geldiği kullanıcılar tarafından iddia edilmişti. 

Piyasaya çıktığından beri kullanıcılardan ard arda şikayetler alan Galaxy S20 Ultra amiral gemisini daha iyi hale getirebilmek için çabalayan Samsung, son getirdiği güncelleme ile işleri daha da kötüleştirdi diyebiliriz. Samsung, kullancıların ısrarla yaptığı olumsuz geri dönüşler üzerine son çıkan güncellemeyi geri çekti.

Yeşil Ekran, Odaklanma, Şarj…

Galaxy S20 Ultra‘nın pek çok sorunu mevcut. Telefon ekranın bir anda yeşile dönmesi, kameranın odaklanmada adeta zorlanması, şarjın oldukça yavaş şarj olması gibi sorunlar telefonu satın alan kullanıcıları çoktan bezdirmiş, pişman etmiş durumda. Bu durum üzerin yayınlanan güncelleme ise durumu daha kötü hale getirdi.

Galaxy S20 Ultra Güncellemesi İptal Edildi

Durum hakkında net bir açıklama yapmayan Samsung, hızla güncellemeyi geri çekip daha etkili bir güncellemeyi yayınlamak için çabalıyor diyebiliriz. 1400 dolar fiyatıyla piyasaya çıkan telefonu adeta kullanılmaz hale getiren bu sorunların ne zaman çözüleceği, Galaxy S20 Ultra‘nın akibetinin ne olacağı sorusunun ise henüz bir cevabı yok.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir