Anasayfa > Sanat Haberleri > Game of Thrones Spin-off’u House of the Dragon Dizisinin İlk Oyuncuları Belli Oldu

Game of Thrones Spin-off’u House of the Dragon Dizisinin İlk Oyuncuları Belli Oldu

En iyi dizilerden olduğu herkesçe kabullenilmiş Game of Thrones’un 300 yıl öncesini anlatacak House of the Dragon’un ilk oyuncuları belli oldu.

George R. R. Martin’in “A Song of Ice and Fire” adlı fantastik kitap serisinden uyarlanan, David Benioff ve D. B. Weiss’in senaryosunu kaleme aldığı 8 sezondan oluşan HBO dizisi Game of Thrones, yayın hayatına 2011 yılında başlayıp geçtiğimiz yıl veda etti. Kadrosunda Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harrington gibi yetenekli isimlerin var olması, yüksek bütçelerle görsel olarak tatmin edici bir seyir zevki sunması, klişelikten uzak her karakterlerin her birinin son derece insancıl oluşu dizinin çok büyük bir kitle tarafından “gelmiş geçmiş en iyi dizi” olarak kabul edilişini sağladı. Final sezonu kitlesi tarafından hayal kırıklığıyla karşılanan dizinin 300 yıl öncesini anlatacak olan spin-off’u hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

2022 yılında yayın hayatına başlaması beklenen House of the Dragon dizisi, Game of Thrones ile aynı evrende geçecek. Bizleri Game of Thrones’da izlediğimiz hikayenin 300 yıl öncesine götüren dizi, Targaryen Hanesi’ne odaklanacak. 10 bölümden oluşacak House of the Dragon’ın yönetmenliğini Altered Carbonve GoT’un da yönetmen koltuğunda oturmuş olan Miguel Sapochnik yapacak. 2021’in ilk aylarında çekimleri başlayacak olan House of the Dragon’ın senaryosunu Ryan J. Condal kaleme alıyor.

House of the Dragon kadrosundan açıklanan ilk isimlerden en çok heyecan uyandıran isim kendisini Doctor Who’nun 11.Doctor’ı olarak tanıdığımız Matt Smith oldu. Oyuncu, Prince Daemon Targaryen karakterine hayat verecek. Kadrodan açıklanan diğer isimler ise, Princess Rhaenyra Targaryen karakterinde Emma D’Arcy, Alicent Hightower karakteriyle Olivia Cooke ve King Viserys Targaryen karakteriyle Paddy Considine oldu.

Seyircisi tarafından büyük bir heyecanla beklenen House of the Dragon dizisi hakkında sahip olduğumuz bilgiler şimdilik bu kadar.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir