Anasayfa > Teknoloji Haberleri > GN SteelSeries ile Satın Alma Konusunda Anlaşmaya Vardı

GN SteelSeries ile Satın Alma Konusunda Anlaşmaya Vardı

GN SteelSeries ile güçlerini birleştiriyor. Espor çevre birimlerinde küresel marka lideri SteelSeries, ses teknolojisinde küresel lider GN bir araya geliyor.

Oyun ve espor çevre birimlerinde küresel çapta marka ve inovasyon lideri konumunda bulunan SteelSeries, bugün dünya genelinde yaklaşık 100 ülkede satışı yapılan, yenilikçi ve akıllı ses ve video iletişim çözümlerinin küresel lideri olan GN ile bir anlaşma imzalandığını açıkladı. İmzalanan anlaşmaya göre SteelSeries, kendi kimliği, markası ve yürütme gücüyle çalışan GN için yeni bir büyüme motoru olacak.

Sektör liderleri güçlerini birleştiriyor

SteelSeries‘in CEO koltuğunda oturan Ehtisham Rabbani, “Birinci sınıf ürünler ve yazılımlarla espor ve oyun alanında sürekli olarak sınırları zorlama hedefine sahibiz ve şimdi ise GN’nin de destekleriyle bu çabaları turbo şarj edebileceğiz” dedi. “SteelSeries on yıllardır var olan ikonik bir marka ve şu anda onu yönlendiren aynı lider ekibi ve organizasyonu tarafından yönetilmeye devam edecektir. Sektörümüzün en hızlı büyüyen markalardan biriyiz ve bu yeni bölümle birlikte, GN’nin bağımsız bir iş birimi olarak, bu büyümeyi daha da hızlandıracağız ve daha fazla espor profesyonelinin ve oyunseverin zafere ulaşmalarında onlara yardımcı olacağız”.

Küresel oyun topluluğu, yirmi yılı aşkın bir süredir SteelSeries‘in sektör içerisinde bir marka ve inovasyon lideri olmasına güvendi. Bu düşünce liderliği önümüzdeki yıllarda da espor ve oyun dünyasını şekillendirmeye devam edecek. Öncelikli olarak oyuncu zihniyeti ve kültürünü hedef alan marka, dünyanın farklı köşelerinde oyunla yaşayan ve nefes alan yüzlerce Steelhead‘lerle birlikte sektörün itici gücü olmaya devam edecek.

GN SteelSeries

Sektörü tanımlayan yeniliklerin ortak adı: SteelSeries ve GN

GN Store Nord ve GN Audio CEO‘su olarak görev yapmakta olan René Svendsen-Tune, “SteelSeries’in espor ve oyun endüstrisinde başardıklarına büyük bir hayranlık besliyoruz ve onları kendi kimliği, markası ve yürütme gücü ile faaliyet gösterecekleri GN ailesi bünyesine katmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz,” dedi. “Sektörü tanımlayan yeniliklerle müşterilerimize hizmet etme konusundaki birleşik uzmanlığımız bizi zorlu bir ekip yapacak.”

Dünyanın en iyi ve en yenilikçi işitme, ses ve video cihazlarından bazılarını üreten, 150 yıllık uzmanlığı, yetenekleri ve içgörüleri ile GN‘in esas hedefi hayatı daha iyi duyurmaktır. GN‘in marka mirası arasında, ilk mobil Bluetooth kulaklığın pazarlanması, ilk kez doğrudan bağlantı için işitme cihazlarında 2,4 GHz teknolojisini kullanmak, dünyanın Apple için üretilmiş ilk doğrudan stereo ses akışına sahip işitme cihazı ve dünyanın önde gelen tüm Birleşik İletişim platformları için sertifikalı ilk profesyonel aktif gürültü engelleme kulaklığı gibi dünyada ilk niteliği taşıyan birçok ses çözümleri ve teknolojideki öncü gelişmeler yer alıyor.

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir