Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Gogoro Elektrikli Motosiklet Önümüzdeki Ay ABD’de Satışa Sunulacak

Gogoro Elektrikli Motosiklet Önümüzdeki Ay ABD’de Satışa Sunulacak

HTC’nin eski çalışanları tarafından kurulan elektrikli scooter şirketi Gogoro, yeni alt markası Eeyo ile elektrikli motosiklet modellerini satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

elektrkli motosiklet resim 2

Eeyo alt markası adı altında satışa sunulacak olan elektrikli motosiklet modelleri Mayıs ayında Amerika Birleşik Devletleri’nde olacak.

Tayvan merkezli üretici firma Gogoro elektrikli ulaşımda yaptığı yatırımları arttırmaya devam ediyor. İlk olarak Birleşik Devletler’de ürünlerini tanıtacak olan Eeyo alt markası hakkında henüz detaylı bilgi yok. Instagram ve Twitter üzerinden paylaşılan gönderilerde ise elektrikli motosiklet modellerinin Mayıs ayında ABD’de, yaz aylarında da Tayvan’da satışa sunulacağı belirtildi.

Gogoro, geçtiğimiz yıllarda Smartscooter serisiyle ünlenmiş ve tüketicinin beğenisini toplamıştı. 2015 yılında çıkış yapan Smartscooter modelleri ise elektrikli ulaşım bağlamında birçok yeniliğe sahip. Gogoro 2 Series, Gogoro S1 Performance, Gogoro VIVA gibi farklı yaşam tarzlarına hitap eden modeller sunan şirketin, Eeyo adı altında sunacağı ürünler ile elektrikli ulaşım ve motosiklet sektöründe de sağlam adımlar atacağı düşünülüyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nde ise elektrikli ulaşıma olan ilgi artmaya devam ediyor. Karantina esnasında çıkışını yapacak olan Gogoro motosiklet serisinin Birleşik Devletler’deki performansının pandemi sonrası etkili olacağı tahminler arasında.

Ürün deneyimlerini kişiselleştiren uygulamalar sunan Gogoro aynı zamanda pil değişikliği aboneliği sistemiyle teknik destek tarafında da oldukça güçlü. 24/7 GoStation isimli şarj istasyonlarıyla sürücü deneyimini stabil hale getirmeyi hedefleyen Gogoro, Taipei sokaklarında oldukça popüler diyebiliriz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir