Anasayfa > Blog > GTA Vice City Helikopter (Hunter) Hilesi Nedir?

GTA Vice City Helikopter (Hunter) Hilesi Nedir?

GTA Vice City oyununda şehrin altını üstüne getirmek için kullanabileceğiniz helikopter hilesi nedir?

GTA serisinin oyunlarında, ilk başta hata bulmak için kullanılan, sonrasında ise serinin karakteristik bir özelliği hâline gelen onlarca hile kodu bulunmakta. Çeşitli silahlara, araçlara, durumlara erişebilmek için sıklıkla kullanılan GTA Vice City hileleri de bunlar arasında. Bu hileler arasında onlarca silaha, istediğiniz araçlara veya sınırsız cana ulaşmanızı sağlayan kodlar bulunuyor. GTA Vice City’nin helikopter hilesi de bunlardan biri. Eğer şehirde yaratacağınız kaosta uçan bir aracın yardımına ihtiyacınız varsa GTA Vice City’nin helikopter hilesini aşağıdaki kodla kullanabilirsiniz.

GTA Vice City Helikopter Hilesi

  • AMERICAHELICOPTER

Oyunu bilgisayar üzerinden oynuyorsanız yukarıdaki kodu klavyenizle girerek bulunduğunuz yere bir helikopter getirebilirsiniz. Eğer oyunu PS veya Xbox üzerinden oynuyorsanız maalesef bu hileyi çalıştırmanızın bir yöntemi yok.

GTA VC Helikopter Çağırma – Dikkat Edilmesi Gerekenler

Oyunda hileyi çalıştırmadan önce bulunduğunuz konuma dikkat etmenizi öneririz, çünkü dar bir sokaktaysanız helikopteriniz geldiği gibi patlayabilir. Bu durumda muhtemelen ölerek daha fazla uğraşmak zorunda kalırsınız.

Herhangi bir GTA hilesini kullanmadan önce ise oyunu kaydetmeyi unutmayın. Bu sayede hem oyunun hikâyesine hilesiz bir şekilde devam edebilir, hem de başarım kazanmaktan mahrum kalmazsınız. Oynadığınız GTA Vice City dosyasında bunları umursamıyorsanız ayrı tabii, helikopter hilesi ile kaosun dibine vurmayı dilediğinizce sürdürebilirsiniz.

GTA Vice City’deki Hunter helikopterini bu kodla elde edebileceğiniz gibi size yardım edecek diğer hile kodlarını da kullanmanızı öneririz. GTA Vice City’e müzik eklemek içinse linklediğimiz içeriğe göz atabilirsiniz. İyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir