Anasayfa > Blog > GTA: Vice City Kaç Saat Sürüyor?

GTA: Vice City Kaç Saat Sürüyor?

GTA Vice City kaç saat sürüyor? Grand Theft Auto serisinin efsanevi üyesini tamamen bitirmek için ayırmanız gereken süre nedir?

Tommy Vercetti’ye hayat verdiğimiz GTA: Vice City oyun dünyasının en ikonik oyunlarından biri olarak öne çıkıyor. Oyun ünlenen ana karakteri ve unutulmaz helikopter göreviyle de hafızalarda yer etti.

GTA San Andreas Kaç Saat Sürüyor?

Oyun, serinin diğer iki oyunu ile birlikte geçtiğimiz yıl The Definitive Edition adı altında da tekrar çıkış yaptı. Dolayısıyla seriye geri dönmek isteyenler de GTA: Vice City kaç saat sürüyor diye merak ediyor.

GTA: Vice City Oynanış Süresi Kaç Saat?

Oyunun oynanış süresi eğer sadece ana hikayeye odaklanırsanız 18 saat sürüyor. Bu sürecin hiçbir etkinliğin ve yan görevin yapılmadığında ortaya çıktığını belirtelim. Ancak eğer oyunun bazı yan görevlerini ve ana hikayesini bitirmek isterseniz ortalama 23 saatlik bir oynanış sizi bekliyor.

  • Bununla beraber oyunun sunduğu tüm içerikleri deneyim etmek istiyorsanız yaklaşık 41 saatinizi ayırmanız gerekecek. Çünkü Tommy Vercetti olarak Vice City’de atılabileceğiniz birbirinden çok serüven var. Çeşitli karakterlerin yan görevleri, şehirdeki toplanabilir eşyalar ve diğer etkinlikler oyunun oynanış süresini ikiye katlıyor.
  • Bu istatistiklerin oyunun Definitive Edition adlı sürümü için geçerli olduğunu eklemekte fayda var. Serinin diğer iki oyununu da yenileyen bu sürüm sadece grafik güncellemesi yapıyor diyebiliriz. Dolayısıyla yenilenen sürümde ekstra içerikler söz konusu değil.

Konu oynanış süreleri olduğunda speedrun yayıncılarından bahsetmeden olmaz. Oyuncu istatistikleri ortalama 23 saati işaret etse de serinin sevilen halkasını çok daha kısa sürede bitirebilenler var.

GTA Vice City Kaç GB, Sistem Gereksinimleri Neler?

Örneğin aşağıda yer verdiğimiz videoda RoK_24 kullanıcı adlı içerik üreticisi oyunu çeşitli hatalardan istifade ederek 8 dakika 38 saniyede oyunu bitirmeyi başarmış.

Oyun Hakkında

Rockstar Games imzalı yapım oyuncuları Miami şehrinden ilham alan kurgusal bir şehre götürüyor. 1986 yılında geçen oyunda oyuncular Tommy Vercetti olarak şehrin çeşitli bölgelerinde birbirinden büyük suçlar işliyor.

GTA 4 Kaç Saat Süren Bir Oynanışa Sahip?

Sinema tarihinin kült ve klasik işleri arasında yer alan Scarface, Miami Vice ve Carlito’s Way gibi televizyon eserlerinin de oyunun ruhuna ilham kaynağı olduğunu söyleyebiliriz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir