Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Güncel Teknoloji İçeriklerini Kaçırmayın

Güncel Teknoloji İçeriklerini Kaçırmayın

Güncel habercilik anlayışı ile kurulan Teknodiot.com, son 5 yıldır okuyucularına teknoloji haberleri aktarmaya devam etmektedir.

Sitemizde paylaşılan haberlerin doğruluğu ve kaynağı detaylı olarak araştırılmaktadır. Bizi tercih eden okuyucularımıza karşı sorumluluğumuzun her zaman farkındadır. Ziyaretçilerine layık hizmetler sunabilmek için yoğun tempo ile çalışıyor ve son gelişmeleri teknodiot.com adresinde yayınlamaktadır.

Sitede çeşitli teknoloji kategorilerine yer verilmektedir. Bu kategorilerden biri de akıllı telefon kategorisi olmaktadır. Teknolojinin en çok etkilediği telefon kategorisinde her gün yeni bir gelişme yaşanmaktadır. Bu gelişmeleri akıllı telefon severler ile paylaşarak yeni telefonlar hakkında bilgi sahibi olunmasını sağlıyoruz. Hangi telefonların piyasaya çıktığı, oyunların nasıl oynanacağı gibi çeşitli konularda bilgiler sunulmaktadır.

Bazı durumlarda kullanıcılar telefonlarında gizli numaralara ulaşmak ve kullanmak isteyebiliyorlardır. Birçok kullanıcı gizli numara açma nasıl yapılır? Bu sorunun cevabını aramaktadırlar. Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell gibi popüler operatörlerin aboneleri akıllı telefonlarında gizli numaraları kapatmak ve açmak için belli başlı ayarlar yapmak zorundalardır. Bu ilgili ayarlarının nasıl yapılacağı da sitede yer alan içerikte detaylıca anlatılmıştır.

Yayınlanan haberleri ücretsiz olarak okuyabilir, dilerseniz yorumunuzu haberin altına ekleyebilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir konuda bizlere mesaj atabilir ve sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Kullanıcı dostu bir site olan teknodiot.com’u takip ettiğiniz için asla pişman olmayacaksınız.

Android Kullanıcılarının Korkulu Rüyası

Bir başka konuda yine oldukça merak edilen ve aranan konuların başında geliyor. Özellikle Android kullanıcılarının başına sık gelen bir mevzudur. Android kullanıcıları zaman zaman yanlışlıkla bazı dosyaları telefonlarından silebiliyor veya da sildikten sonra aklına gelip tekrar geri getirmek isteyebiliyor.

Silinen videoları geri getirme işlemi aslında mümkündür. Bazı durumlarda Android telefonlar root işlemi geçirmesi gerekmektedir. Aksi halde sorunu çözmek daha da zorlaşacaktır. Şimdi bir Android telefondan silinen fotoğrafları nasıl kurtaracağınızı bilmeniz gerekir. Telefonumuzda yanlışlıkla sildiğimiz videoları ve fotoğrafları geri getirmek mümkün müdür?

Bu sorunun cevabı ise evet mümkündür, ancak biraz sizi zorlasa da site üzerinde yer alan 3 yol ile birlikte bunu geri getirmeyi başarabilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir