Anasayfa > Blog > Hellblade: Senua’s Sacrifice Kaç Saat Sürüyor?

Hellblade: Senua’s Sacrifice Kaç Saat Sürüyor?

Yiğit bir Kelt savaşçısının hikâyesini anlatan Hellblade: Senua’s Sacrifice kaç saat sürüyor? Oyunu bitirmek için ne kadar süre gerekiyor?

Hellblade: Senua’s Sacrifice, Nord mitolojisinden esintiler taşıyan, psikozla boğuşan genç bir kadın savaşçıyı konu alan bir bağımsız oyun. Psikoz deneyimini ve ana karakterin yaşadıklarını oyuncuya aktarmak için uzmanlarla çalışıp eşsiz bir deneyim yaratan Ninja Theory ekibi, oyunu 2017’de piyasaya sürmüştü. Senua’nın macerası, çıkışından beri hem oyuncuların hem de otoritelerin beğenisini kazandı.

A Plague Tale: Innocence Kaç Saat?

Xbox Game Pass sisteminde de bulunan oyunu henüz oynamayanların sayısı oldukça fazla. Devam oyunu yolda olduğu için Hellblade’i oynamak isteyenler artıyor. Hâliyle oyunun ne kadar sürdüğü de merak ediliyor. Peki Hellblade kaç saat sürüyor? Sadece hikâyesi ne kadar vakit alıyor, ek içerikler ne kadar sürüyor? Gelin detaylı şekilde inceleyelim.

Hellblade: Senua’s Sacrifice kaç saat?

  • Sadece hikâyesiyle yaklaşık 7.5 saat süren Hellblade: Senua’s Sacrifice, oyunun her detayını görmek isteyenler için 9 saatlik bir içerik sunuyor.

Yani oyunu ortalama bir oyuncu olarak 7-10 saat arasında bitirebiliyorsunuz. Oyun şeklinize, bulmacaları çözmekteki becerinize bağlı olarak bu süre değişkenlik gösterebiliyor tabii. Fakat oyunun hikâyesi dışında çok fazla içeriği olmadığı için her şeyi görmek fazla vaktinizi almıyor.

Hellblade: Senua’s Sacrifice‘ı PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve Nintendo Switch’ten oynayabilirsiniz. Devam oyunu olan Senua’s Saga ise yolda, fakat elimizde henüz bir çıkış tarihi yok.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir