Anasayfa > Blog > Hogwarts Legacy Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

Hogwarts Legacy Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

Büyülü evren Harry Potter’ın şu ana kadarki en iyi oyun uyarlaması Hogwarts Legacy kaç saat süren bir oynanış süresine sahip? Gelin açıklığa kavuşturalım.

Hogwarts Legacy son yıllarda büyük bir beklenti yaratıp, çıkışında da oyuncuları üzmeyen nadir yapımlardan birisi oldu. Bu nedenle de oyuncuların daha da fazla ilgisini çekiyor gibi. Tabii bazılarımızın, diğerlerine göre zaman problemi yaşadığı da aşikar. Bu da Hogwarts Legacy kaç saat süren bir oyun merak etmemize neden oluyor. Ayrıca aramızda parasının karşılığını almak isteyenler de var elbette. Neyse, merak etmeyin bu soruları gerçek oyuncu istatistikleriyle cevaplandıracağız.

Ayrıca Harry Potter’ı seviyorsanız size özel hazırladığımız listemiz de ilginizi cezbedebilir. Göz atmanızda fayda var.

Harry Potter Sevenler İçin 10 Farklı Film

Hogwarts Legacy Kaç Saat Sürüyor?

  • Oyunun tamamını tecrübe etmek ve dokunulmadık taş bırakmamak istiyorsanız oyun sizin için 43 ila 44 saat arasında sürebilir.
  • Eğer ana hikaye ve yan görevleri tamamlamak yeterli olacaksa bu da yaklaşık olarak 34 – 35 saatinizi alacak.
  • Sadece ana hikayeyi bitirebilecek kadar vaktiniz varsa oyun sizin için ortalama 26 – 27 saat kadar sürecek.

Tabii bu sürelerin oyuncu ortalamasına göre hesaplandığını hatırlatalım. Sizin için süre zorluk seçenekleriniz ve kabiliyetlerinize göre değişiklik gösterebilir.

Örneğin profesyonel oyuncular speedrun videoları yayınlamaya başladılar bile. Sizin normal bir oyun tecrübesiyle bu kadar hızlı tamamlamanız pek mümkün değil elbette.

Speedrun Nedir?

İşte bu sebeple de oyun süreniz ortalama oyun süresine nazaran küçük farklar içerebilir. HL sizin kaç saatinizi aldı? Bitirince yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir