Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Honor 30 Pro+ Adlı Modelin Fiyatı Belli Oldu

Honor 30 Pro+ Adlı Modelin Fiyatı Belli Oldu

Huawei’nin alt markası olan Honor’un yeni modeli olan Honor 30 Pro+ adlı model için fiyat belli oldu. Detaylar haberimizde.

8GB RAM/ 128 GB depolaması olan modelin fiyatı 4.813, 8GB RAM/ 256 GB depolama alanı olan model, 5.399, 12GB RAM/ 256 GB depolama alanı olan model ise 5.584 TL olarak belirlendi. Tabi bunlar vergileri katmadan belirlenen fiyatları. Genelde cepleri düşünen firma bu kez biraz yüksek fiyatta çıkarıyor telefonlarını. 15 Nisan 2020 tarihinde ise Honor, başka modellerini tanıtacağı söyleniyor. Honor 30 Pro’nun modelleri, daha çok teknoloji canavarlarına, hızlı bir model arayan insanlar için oldukça kullanışlı bir seri. Bu akıllı cihaz modellerini ülkemizde satın alan kesim sayısı şimdilik bilinmiyor. İlerleyen günlerde Honor 30 Pro+ adlı serinin orijinal fiyatlarını daha sonraki günlerde siz okurlarımız ile paylaşacağız.

Honor 30 Pro+

Honor 30 Pro+, Kirin 990 5G yonga seti, 50 MP Super-Sensing ve AMOLED ekran ile kullanıcılarıyla buluşacak. Telefon hakkındaki diğer özellikleri ilerleyen günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de Honor’ın bu yeni serisi ve fiyatları hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir