Anasayfa > Teknoloji Haberleri > IFA 2020 Olağan Şekilde Yapılacak

IFA 2020 Olağan Şekilde Yapılacak

Avrupa’nın en büyük elektronik fuarı IFA, 2020 yılındaki etkinliğini olağan şekilde yapacak. Etkinliğe katılım 1000 kişiyle sınırlandırıldı.

Coronavirüs pandemisi nedeniyle bütün etkinlikler teker teker ertelenirken, ilginç bir haber Almanya’dan geldi. Virüsün şiddetli etkilediği Avrupa ülkelerinden biri olan Almanya IFA 2020‘nin olağan şekilde yapılacağını açıkladı. Avrupa’nın en büyük elektronik fuarı olan IFA, 2020 etkinliğini 4 Eylül ve 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ancak IFA, tam anlamıyla aynı şekilde yapılmayacak. Salı günü yapılan bir canlı yayında, IFA yöneticisi Jens Heithecker etkinliğin yapılacağını, ancak Berlin otoriteleri tarafından katılımcı sayısının 1000 kişi ile sınırlandırıldını duyurdu. Normalde 5000 ile sınırlandırılan kişi, etkinliğin her bölümü için 1000 kişiye düşürüldü. Bunun yanı sıra, geleneksel olarak bir haftaya yayılan etkinlik, üç güne düşürüldü ve kamuya açık olmayacak.

Heithecker, yaptığı açıklamada “Tek bir önceliğimiz var – sağlık ve güvenlik” ifadelerini kullandı. IFA yöneticisi, etkinliğin global ekonomi için önemli olduğunu vurguladı. Üreticilerin yeni ürünlerini sergilemek için global bir sahneye ihtiyaçları olduğunu söyleyen Heithecker, etkinliği “sektörün iyileşmeye başlaması” olarak niteledi.Birbiri ardına ertelenen ve yapılmayacağı açıklanan elektronik fuarlarının ardından IFA’nın yapılacak olması, bir çok üreticinin dört gözle beklediği bir şey.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir