Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Instagram Bilgisayardan Paylaşım Yapma Özelliği Geliyor

Instagram Bilgisayardan Paylaşım Yapma Özelliği Geliyor

Instagram bilgisayardan paylaşım yapma özelliği yıllardır bekleniyordu. Yapılan açıklamaya göre yakın zamanda bu özelliğe kavuşacağız. Detaylar haberimizde.

Instagram, 11 yıllık macerasında kullanıcıların mobil uygulama dışından bir paylaşım yapmasına hiç izin vermemişti. Bilgisayarımızda bulunan bir fotoğrafı paylaşmak için önce telefonumuza bu fotoğrafı göndermemiz gerekiyordu, üstelik paylaşımlarımızı düzenleyemiyorduk da. Son dönemde oldukça gelişen Instagram web uygulaması bilgisayarlar için gittikçe daha kullanışlı hale geliyor. Doğrulanan son habere göre Instagram bilgisayardan paylaşım yapılmasına izin vermeyi planlıyor.

Instagram cephesinden yapılan açıklamada “Birçok kullanıcımızın Instagram’ı bilgisayar üzerinden kullandığını biliyoruz. Bu deneyimi geliştirmek için şimdi bilgisayar üzerinden paylaşım yapılabilmesini sağlayacak bir özelliği test ediyoruz.”

Instagram bilgisayardan paylaşım yapma özelliğini sadece bazı kullanıcılara açtı. Deneme sürecine dahil edilen kullanıcılar Twitter üzerinden yeni özellikle ilgili görüntüler paylaştı.

Instagram masaüstü sürümünü güncellemek için ne kadar geç kalıyor olsa da en azından istediğimiz şeyleri vermeyi sürdürüyor. Bilgisayarlarımızdan Instagram mesajlarımıza bile erişemediğimiz günlerden artık paylaşım yapabildiğimiz günlere gelmek heyecan verici. Hatırlatmakta fayda var henüz bilgisayar sürümünde hikaye veya Reels paylaşmak mümkün değil ve yeni güncelleme sadece paylaşımlara odaklanacak.

Instagram Masaüstü Sürümüne Nasıl Giriş Yapılır?

Bir dönem Microsoft Store’dan indirmek gereken Instagram uygulaması, artık aynı WhatsApp Web gibi rahatça ulaşılabilir bir durumda. Tek yapmanız gereken bilgisayarınızdaki tarayıcıdan Instagram‘ı ziyaret etmek, kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmak. Bunun ardından Instagram kullanıma hazır olacak.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

23 yaşında oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İçerik Yazarı, Elektronik Mühendisi, Product Manager, Freelancer... Ne ararsanız var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir