Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Instagram Web’de Artık DM Atabileceksiniz

Instagram Web’de Artık DM Atabileceksiniz

Instagram uygulamasını, her zaman internet sitesinden daha önde tutuyor. Yine de bazı gelişmeler biz kullanıcıları sevindirecek türden.

Instagram’ın internet sitesi üzerinden artık bilgisayarlarımız ile de mesajlaşabileceğiz ve paylaşımda bulunabileceğiz. Direkt mesaj özelliğini bugün itibariyle web tarayıcıları üzerinden de kullanabiliyor olmamız, bilgisayarda ve telefonda ayrı ayrı vakit geçiren ve mesaj geldiğinde platform değiştirmek zorunda kalan bizler için olumlu bir gelişme.

Bir diğer yandan birçok mesajı cevaplamak zorunda olan firmalar ve ünlüler için de işleri kolaylaştıran bu adım Instagram’ın bir süredir gündemindeydi. Geçmişte yapılan açıklamalar ve adımlar, firmanın tüm platformlar için ortak bir nokta oluşturmaya çalıştığını gösterir cinstendi. Bu gidişle Instagram’ın da Facebook ve Twitter gibi responsive (uyumlu) bir platform olma yolunda ilerlediğini söyleyebiliriz.

Bilgisayarlarımızdan siteye girdiğimizde gördüğümüz DM modülü, mobil uygulamadaki versiyonuyla neredeyse aynı. Tasarım olarak sade ve alışık olduğumuz bir tasarımla karşı karşıyayız kısacası. Ekstradan başlangıçta bildirim almak isteyip istemediğimizi de bizlere soruyor. PC üzerinden mesajlaşmak isteyen Instagram kullanıcılarının sağ üstteki kağıttan uçak simgesine tıklamaları yeterli.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir