Anasayfa > Teknoloji Haberleri > iOS 13.4.5 Sürümünün Geliştirici Betası Yayınlandı

iOS 13.4.5 Sürümünün Geliştirici Betası Yayınlandı

Apple, iOS 13.4.5 sürümünün geliştirici betasını yayınladı. Bu sürümde hata gidermeleri, performans geliştirmeleri barınıyor. Detaylar haberimizde.

4GB büyüklüğündeki bu sürüm, yeniliklerden çok teknik olarak iyileştirmeler yapıyor. Hata gidermeleri ve performans geliştirmeleri barındıran bu sürümü ise yalnızca Apple geliştiricileri indirip kullanabiliyor. 13.4.5 güncellemesinin ise tam olarak ne zaman kullanıcılara yayınlanacağı bilinmiyor. Eski iPhone telefonlarına ise (iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus) hala güncelleme desteği geliyor. Apple, güncellemeleri ne zaman bu modellere getirmeyi bırakır henüz bilmiyoruz. Çünkü geçtiğimiz seneler içinde Apple, iPhone 5 ve iPhone 5s modellerine güncelleme desteğini ortadan kaldırdı. Fakat iOS 13.4.5 güncellemesini barındıracak iPhone modellerinin listesi bu şekilde:

iOS 13.4.5

iOS 13.4.5 Güncellemesini Barındıracak Telefonlar

  • iPhone SE
  • iPhone 6s, Iphone 6s Plus
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max
  • iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

Onun dışında Apple’ın diğer ürünlerinde de iPadOS, tvOS veMacOS Catalina için yayınlanan güncelleştirmeler mevcut. Apple Watch için (watchOS) henüz bir güncelleştirme bulunmuyor.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir