Anasayfa > İncelemeler > Kao the Kangaroo Demo İnceleme Dosyası

Kao the Kangaroo Demo İnceleme Dosyası

Kao the Kangaroo Demo inceleme dosyasına hoş geldiniz! Çocukluğumuzun en güzel oyunlarından Kao the Kangaroo, yepyeni oyununun demosu ile karşımızda.

Kao the Kangroo Polonyalı bir stüdyo olan Tate Multimedia tarafından geliştirilen ve yayımlanan bir platform oyunudur. İlk oyunu 2000 yılında “Kao the Kangaroo” ismi ile çıkan oyun serisi ününü PlayStation 2’ye çıkardığı “Kao the Kangaroo: Round 2″dan alıyor. Genç bir kangurunun maceralarına şahit olduğumuz seri, platform oyunlarının tüm ögelerini başarı ile harmanlayıp eğlenceli ve sempatik karakterlerle bizi oyunun içine çekmeyi amaçlıyordu.

Serinin yeni oyunu Kao the Kangaroo (2022) için uzun süredir beklediğimiz demo sonunda yayımlandı. 2022 yılının yaz aylarında çıkması beklenen oyunun Steam sayfasından ücretsiz olarak erişebileceğiniz demo, oyun hakkında oldukça fazla bilgi veriyor.

Skatebird İnceleme Dosyası

Neleri Beğendik?

  • Sempatik karakterimiz Kao yıllar sonra geri döndü! Üstelik hikaye derinliği, oyunun mizahi yönü ve eski oyuna göndermelerle Kao the Kangaroo nostaljiyi sonuna kadar hissettiriyor.
  • Karakterlerin seslendirmeleri oldukça başarılı.
  • Bölüm tasarımı bizi şaşırtmadı. Rengarenk ve canlı bölümler, eski oyunlara kıyasla çok daha fazla parçalanabilir eşya ve yumruklarımıza tepki veren objeler güzel düşünülmüş.
  • Yeni dövüş komboları ve kombonun üzerine özel gücümüzle düşmanları tek vuruşta öldürebilmek oldukça tatmin edici.
  • Düşman çeşitliliği, engeller ve yolumuza çıkan çeşitli tehlikeler demo sürümünde bizi etkilemeyi başardı.
  • Oyundaki toplanabilir eşyalar çeşitliliği artırıyor. Altınlardan, harflere, haritalara ve değerli itemlere kadar bir sürü eşya toplarayarak oyunda ilerlememizi artırıyoruz.
Kao the Kangaroo 2022

Neleri Beğenmedik?

  • Ufak tefek buglar bazı yerlerde karşımıza çıkıp tadımızı kaçırabiliyor. Ama bu sadece bir demo, Tate Multimedia’nın tam sürümde daha az hatalı bir oyun çıkaracağından eminiz.
  • Kamera açısı biraz “klostrofobik”. Özellikle haritanın bazı yerlerined kamera yere fazla yakın hissettiriyor ve joystickle kamerayı kontrol etmek biraz sinir bozucu.

 

Kao the Kangaroo Demo İnceleme dosyamızın sonuna geldik. Oyun henüz bir demo olduğu için puan vermeyeceğimizi belirtelim. Kao the Kangaroo 2022 yılının yaz aylarında Steam üzerinden tam sürümü ile satışa sunulacak. Oyun hakkındaki son güncellemeleri kaçırmak istemiyorsanız Steam mağaza sayfasından takip edebilirsiniz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir