Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Kırmızı Xbox Series X/S Kontrolcüsü Duyuruldu

Kırmızı Xbox Series X/S Kontrolcüsü Duyuruldu

Microsoft tarafından yapılan yeni bir açıklama ile kırmızı Xbox Series X/S kontrolcüsü oyuncuların beğenisine sunuldu. Detaylar haberimizde.

Microsoft‘un yeni nesil oyun konsolu olan Xbox Series X ve onun küçük kardeşi olarak da adlandırabileceğimiz Series S için duyurulan yeni kontrolcü rengi ile birlikte renk konusundaki seçenekler dörde yükselmiş oldu. Konsolların çıkışı ile birlikte satışa sunulmuş olan Carbon Black, Robot White ve Shock Blue renklerinin ardından kontrolcülerin arasına katılmak için gün sayan Pulse Red adlı kırmızı Xbox Series X/S kontrolcüleri 9 Şubat tarihinde satışa sunulacak. İlgi ile karşılanan yeni kırmızı kontrolcülerin Çin pazarında ise yarın itibariyle satışa sunulması bekleniyor.

kırmızı Xbox Series

Pulse Red adını taşıyan yeni kontrolcünün satış fiyatı ise 64.99 dolar olarak belirlenmiş durumda. Kontrolcünün ülkemizdeki fiyatı henüz belli olmuş değil ancak diğer renklerin hepsinin 999 TL‘lik bir fiyat etiketi ile satışa sunulduğunu düşünecek olursa Pulse Red için de durumun aynı olmasını bekleyebiliriz. Xbox Series X/S haricinde eski nesil Xbox One ile de uyumlu olan yeni nesil kontrolcüler ayrıca PC ve mobil cihazlar ile de uyumluluk gösteriyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir