Anasayfa > Blog > M&B Bannerlord Sandbox Nedir?

M&B Bannerlord Sandbox Nedir?

Popüler bilgisayar oyununun menüsünde yer alarak soru işaretleri oluşturan Bannerlord Sandbox nedir? Gelin açıklayalım.

Bannerlord erken erişim moduyla oyuncuların karşısına ilk çıktığında, içeriğinde basit bir hikâye barındırıyordu ve oyun buradan ilerliyordu. Ancak daha sonrasında, oyuncular arasında bu hikâyeden memnun kalmayan da pek çok oyuncu oluştuğundan dolayı geliştiriciler farklı bir modu daha oyuncularla buluşturmak istediler. Bu ‘Warband’ isimli önceki oyundan da hatırladığımız ‘Senaryo’ moduydu.

Erken Erişim Ne Demek?

Bannerlord Sandbox Nedir?

Bannerlord Sandbox, oyunun belirlediğimiz karakterle, açık dünyada, herhangi bir hikâyeye bağlı kalmadan oynanabildiği moda verilen isimdir. RPG öğeleri, harita, krallıklar ve oyun değerlerinde bir değişiklik olmaz. Yalnızca oyunun hikâye moduyla gelen görevler yok olur. Hatta dilerseniz bu modla değişen unsurları da basitçe derleyelim ne dersiniz? Aşağıdaki değişikliklerden başka bir farklılık sezerseniz bizimle paylaşarak diğer oyunculara da katkı sağlayabilirsiniz.

Sandbox Nedir?

  • Hikâye gereği sahip olduğumuz kardeş, bu oyun seçeneklerinde başladığımızda bizimle olmayacaktır. Yola yalnız başlayacağız.
  • Bu hikâyenin getirdiği görevlerle oyun içerisinde karşılaşmayacağız.
  • Oyun başlangıcındaki çetelerle mücadeleye tutuştuğumuz sekans yaşanmayacak.
  • Sunulan senaryoya bağlı kalmaksızın kendi çizginizi belirleyebileceksiniz.

Bu yazımızda siz değerli okurlarımızla oyun içi kavramlardan bir diğerini daha yanıtlandırmaya çalıştık. Aklınızdaki diğer soru işaretlerini bizimle yorumlar alanında paylaşabilirsiniz ki giderebilelim. Sonraki yazılarımızda görüşürüz. İyi oyunlar ve bol keyifli vakitler diliyoruz. Sağlıcakla kalın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir