Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Microsoft ve Adidas Anlaştı, Xbox Temalı Ayakkabılar Geliyor

Microsoft ve Adidas Anlaştı, Xbox Temalı Ayakkabılar Geliyor

Microsoft ve Adidas işbirliğiyle Xbox temalı spor ayakkabılar geliyor. İlk Xbox ayakkabı çiftinin önümüzdeki haziran çıkış yapması bekleniyor.

Geçtiğimiz gün sızdırılan raporlarda iki devin partnerliğe imza attığı ortaya çıktı. Raporlar ayakkabı tasarımlarından birini gözler önüne sererken, ilk çiftin ne zaman çıkış yapacağını da ortaya çıkardı. Xbox temalı spor ayakkabılar önümüzdeki yaz aylarında raflarda olacak. İşbirliği kapsamında daha sonra yeni tasarımların da geleceği belirtiliyor.

xbox ayakkabı

Aşağıda yer alan görselde ayakkabının genel olarak siyah renkte olacağı görülüyor. Hava boşluklarının aynı Xbox Series X’ün üstünde yer alan delikli tabakayı andırdığını söyleyebiliriz. Yüksek bir tabanla beraber, neon yeşil bağcıklar da dikkat çekiyor. Elbette yanlarda bulunan Xbox logosu ise çok hoş görünüyor. Diğer yandan piyasaya sürülme tarihlerinin değişiklik gösterebileceğini belirtmekte fayda var. Ortaya çıkan tasarımların da örnek konseptler olabileceğini ve son ürünlerin farklı görünebileceğini not edelim.

Ayakkabı kutularının da Xbox logolu olacağı ve yeşil renkte geleceği detaylar arasında yer aldı. Haziran ayında gelmesi planlanan ilk çift modeller ise tek ayakkabılar olmayacak. İşbirliği süresince ekim ve kasım aylarında da yeni tasarımda Xbox temalı ayakkabılar satışta olacak. Ayakkabıların fiyatına dair henüz bir bilgilendirme raporlarda yer almadı.

Fakat 2022 yılında da Xbox ayakkabı modellerinin mağazalarda yer alacağı ifade edildi.

PlayStation Temalı Ayakkabılar Yolda

Geçtiğimiz günlerde benzer bir işbirliği Sony ile Nike arasında yapılmıştı. Teknoloji ile ayakkabı devinin giriştiği partnerlik sayesinde PlayStation temalı spor ayakkabıları da satışa sunulacak. Mayıs ayında çıkış yapacak olan ayakkabı serileri, Nike ve LA Clippers Basketbol Takımı oyuncusu Paul George işbirliğiyle gelecek.

PlayStation temalı ayakkabıların ise 120 dolarlık fiyat etiketiyle satışta olacağı öne sürülmüştü. Sony ve Nike partnerliğindeki ayakkabılara ise mavi ve beyaz renklerin hakim oluyor. PlayStation 5 temasını benimseyen ayakkabılar yakın zamanda görücüye çıkacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir