Anasayfa > Blog > Mount & Blade II: Bannerlord Evlenme ve Çocuk Yapma Rehberi

Mount & Blade II: Bannerlord Evlenme ve Çocuk Yapma Rehberi

Mount & Blade II: Bannerlord evlenme ve çocuk yapma rehberiyle yuva kurmak isteyen genç Kalradyalılara ışık tutuyor, ailenin önemine bir kez daha vurgu yapıyoruz.

Kalradya toprakları kan, entrika, politika ve savaşlarla dolu olsa da insan günün sonunda rahatlayacak bir yuva arıyor. O yuvayı kurmak için yapılması gerekenleri ve evlilik sistemi hakkındaki notları listeledik. Oyun henüz erken erişim sürecinde olması sebebiyle evlilik ya da çocuk yapma sisteminde gelecekte değişiklikler olabilir.

Eşinizi seçmeden önce dostunuzu seçmelisiniz. Kalradya serüvenlerinizde yanınızda olacak en uygun yoldaşları belirlemek için yoldaş rehberimize göz atabilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord Yoldaş Rehberi

Mount & Blade II: Bannerlord Evlenme Adımları

bannerlord evlenme resim 2

  • Evleneceğiniz karakteri bulmak için oyun içi ansiklopediyi kullanabilirsiniz.
  • Oyunda birliğinize üye olan karşı cins karakterlerle evlenebilirsiniz.
  • Bekar olsalar dahi diğer klan liderleriyle ya da hükümdarlar ile evlenemezsiniz.
  • Birçok karaktere kur yapabilirsiniz fakat ancak bir tanesiyle evlenebilirsiniz.
  • Kur yapma diyaloğuna başlamadan önce oyununuzu kaydetmenizde fayda var.

Evleneceğiniz kişi güçlü ordunuzla etkilemek ve Kalradya üzerindeki en güçlü birimleri birliğinize katmak için birlik ağaçları listemize göz atabilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord Birlik Ağaçları

Evlenmek istediğiniz karaktere önce kur yapmanız gerekiyor. Diyalog ekranında henüz bir eşi olmadığını belirtin ve daha sonra karakterle tekrar konuşun. Tekrar konuştuğunuzda üç adımdan oluşan yeni bir diyalog ağacı açılacak. Üç kez doğru diyalogları seçmeyi başaramazsanız evlenmeyi hedeflediğiniz karakter size olumsuz cevap verecektir.

Üç aşamalı diyalog ağacını tamamladıktan sonra ayrılın ve birkaç gün sonra gelecekteki eşinizi tekrar ziyaret edin. Bu sefer iki adımdan oluşan yeni bir diyalog başlayacak ve sonucunda karakter sizden mensup olduğu klanın liderini bulmanızı isteyecek.

Klan liderini bulup durumu ifade ettikten sonra bir miktar dinar ödeyecek ve konuştuğunuz karakter müstakbel eşiniz olacak. Daha sonra birliğinize ekleyebileceğiniz eşinizin pratik anlamda pek bir faydası olmadığını söylemek mümkün. Yoldaşlarınızdan farkı olmayan eşinizi vali olarak atayabilir, savaş meydanlarında beraber kılıç sallayabilirsiniz.

bannerlord evlenme resim

Evlendikten sonra rastgele olarak gelişen doğumlara alışmalısınız. Kadın karakteriniz olması ve hamile olmanız da savaşmanızı engellemeyecektir. Burası Kalradya, bebeğiniz bile doğar doğmaz bir kılıç arayacaktır.

Mount & Blade II: Bannerlord erken erişim sürecinde olmasına rağmen birçok mod almaya devam ediyor. Oyuna mod kurarken karşılaşabileceğiniz hatalar hakkında aşağıdaki yazımızdan yardım alabilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord Mod Hatası Çözümü

Mount & Blade II: Bannerlord evlenme ve çocuk yapma rehberimiz burada sonra eriyor.  Sürekli güncellenen ve her güncelleme ile daha stabil hale gelen oyundaki değişikliklere göz atmak için TaleWorlds Entertainmentt internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir