Anasayfa > Teknoloji Haberleri > MSI MEG Aegis Ti5 Hazır Oyuncu Bilgisayarı Tanıtıldı!

MSI MEG Aegis Ti5 Hazır Oyuncu Bilgisayarı Tanıtıldı!

 MSI MEG Aegis Ti5, içerisinde NVIDIA’nın yeni RTX ekran kartlarından RTX 3080’den güç alarak karşımıza çıkıyor. MSI’ın yeni hazır oyuncu bilgisayarı tanıtıldı. Detaylar haberimizde.

NVIDIA GeForce RTX 3000 Serisi Tanıtıldı

Özellikle bilgisayar ve donanım sektöründe oldukça ismini duyduğumuz Tayvanlı teknoloji şirketi Msi, yeni nesil için hazırlıklarını yapmış gibi görünüyor. NVIDIA’nın geçtiğimiz haftalarda tanıttığı RTX 3000 serisi ekran kartlarından NVIDIA GeForce RTX 3080’i kullanan ve üst düzey bir yeni nesil oyuncu bilgisayarı bizleri bekliyor.

MSI MEG Aegis Ti5

MSI MEG Aegis Ti5 Özellikleri

İntel’in 10.nesil işlemcilerinden i9 serisi güncel bir işlemciyi kullanacak Aegis Ti5’in işlemcisi 5.3 Ghz hıza çıkabiliyor. İşlemci 10 çekirdek 20 threads olarak karşımıza çıkıyor. Ekran kartı olarak NVIDIA’nın RTX 3080 kartı kullanılıyor. Bu sayede Ampere teknolojisini kullanan ekran kartına sahip  ilk bilgisayar olarak tarihe geçecek. Bilgisayarda Silent Storm Cooling 4 adı verilen başarılı bir soğutma sistemi mevcut. Bilgisayarda Thunderbolt 3, 2.5G LAN ve WI-FI 6 teknolojileri sayesinde dosya aktarımı ve internet bağlantısı gibi konularda üst düzey performans sağlanması hedefleniyor. MEG Aegis Ti5, modelinin farklı sürümleri olacak ve en tepe modelde saydığımız bu özellikler yer alacak.

Bilgisayar ve diğer modellerinin diğer donanım ve teknoloji detayları şu anlık bilinmiyor. Fiyat konusunda da herhangi bir bilgi bulunmamakta. Bu tanıtımın ardından yakın zamanda yeni detayların gelmesi bekleniyor. Bakalım Aegis Ti5, yeni nesilde oyunculara nasıl bir deenyim yaşatacak? Bilgisayarın ana sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir