Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Avatar Dizisini Listeye Ekledi

Netflix Avatar Dizisini Listeye Ekledi

Netflix Avatar dizisini listesine ekleyerek yapımı resmileştirmiş oldu. Avatar’ın live-action dizisine dair tüm detaylar haberimizde.

Sevilen animasyon serisi Avatar‘ın karşımıza bir Netflix yapımı olarak çıkacağı söylentileri uzun zamandır hayranlar tarafından tartışılıyordu. Bu söylentilere son noktayı koyan Netflix yapımı resmi olarak dizi listesine ekledi ve hayranların heyecanını bir kat daha arttırdı. Bu haber ile birlikte resmileşen Avatar live-action dizisi Netlix ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Avatar dizisi
Bryan Konietzko ve Michael Dante DiMartino

Dizinin yapımcı koltuğunda Dan Lin otururken animasyon serisinin yapımcıları olan Bryan Konietzko ve Michael Dante DiMartino da yapım sürecinde ekip içerisinde önemli bir rol üstlenecekler. Dizinin çıkış tarihine dair ise henüz resmi bir açıklama gelmiş durumda değil. Ancak animasyon serisinde Toph‘u seslendiren Jessie Flower‘ın açıklamalarına göre dizinin başlangıçta 2020 yılının başında izleyiciler ile buluşması planlanmış.

Ancak özellikle tahminlerden daha uzun süren oyuncu seçimi ve diğer başka aksaklıklar sebebi ile Avatar dizisini muhtemelen 2021 yılının sonlarında görebileceğiz. Tüm dünyada çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan animasyon serisinin live-action uyarlaması bakalım hayranların beklentilerini karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir