Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Netflix Ekran Kilidi Özelliğini Android İçin Yayınladı

Netflix Ekran Kilidi Özelliğini Android İçin Yayınladı

Netflix ekran kilidi özelliğini Android kullanıcılarının beğenisine sunarak bu cihazlardan içerikleri takip eden kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağladı. Detaylar haberimizde.

Çevrimiçi dizi ve film platformlarının tartışmasız lideri konumunda olan Netflix kullanıcıların uzun zamandır özlemini duyduğu bir özelliği Android cihazlar için yayınladı. Netflix ekran kilidi özelliği ile kullanıcıların içerikleri takip ederken ekrana yanlışlıkla dokunmalarının önüne geçerek seyir zevkini baltalayacak kazaları önlemeyi hedefliyor.

Android cihazlarda ekranın en alt kısmında bölümler, altyazı ve ses seçeneklerinin yanında bulunan ekran kilidi özelliği ile uzun zamandır yokluğu hissedilen özellik kullanıcıların beğenisine sunulmuş oldu. Kullanıcılar Ekran kilidi seçeneğini devreye sokarak istenmeyen dokunmalar sonucunda ortaya çıkabilecek kazaların da önüne geçebilecekler.

Netflix ekran kilidi

Ekran kilidi özelliğinin aktif hale getirilmesi için ekranın sağ alt kısmında yer alan kilit simgesine iki kez arka arkaya basılması gerekiyor. Böylece devreye giren ekran kilidi sayesinde kullanıcılar cihazlarının ekranını daha rahat bir şekilde kullanabilecekler. Henüz iOS işletim sistemine sahip cihazlar için kullanılabilir durumda olmayan özelliğin bu cihazlar için de yakın zamanda gelmesi bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir