Anasayfa > Tanıtım Yazıları > Nimo TV League of Legends: Wild Rift Etkinliği İle Karşımızda

Nimo TV League of Legends: Wild Rift Etkinliği İle Karşımızda

Popüler yayın platformları arasında kendine yer bulan Nimo TV League of Legends: Wild Rift etkinliği ile harika ödüller dağıtıyor.

League of Legends ile adını tüm dünyaya duyurmuş olan Riot Games geçtiğimiz günlerde oyuncuların karşısına League of Legends: Wild Rift ile çıkmıştı. Mobil platformlarda yerini alan oyun için Nimo TV de karşımıza bir etkinlik ile çıkıyor. 10-31 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan etkinlikte yayın yapan yayıncılar tam 267.000 TL değerinde Nimo Elması‘nın sahibi olacaklar. Etkinliğin sonunda oluşmuş olan sıralamaya göre ise birinciler alt sınır 150 dolar olmak üzere 1000 dolara kadar, ikinci ve onuncu sıra arasındaki yayıncılar ise ödül havuzu içerisinden 100 dolardan 500 dolara kadar Nimo Elması ile ödüllendirilecekler. Daha çok ödül kazanmak isteyen yayıncıların ise kullanıcı adlarının başına ”Nimo” ifadelerini eklemesi yeterli olacak.

Nimo TV League of Legends: Wild Rift

Tüm bunların yanı sıra Nimo TV League of Legends: Wild Rift etkinliğinde farklı kategorilerde ilk on içerisinde yer almayı başaran yayıncılar kazandıkları Nimo Elması ödüllerini nakde çevirebilecekler. Üstelik etkinlik ödülleri ilk iki yüz yayıncıyı kapsıyor. Bu sıralama içerisinde yer alan tüm yayıncılar en az 100 dolar değerindeki Nimo Elması‘nın sahibi olacaklar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir