Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Nintendo Switch Satışları 80 Milyonu Aştı

Nintendo Switch Satışları 80 Milyonu Aştı

Oyun konsolu rekabetinin gizli yıldızı Nintendo Switch satış raporlarını açıkladı. Açıklanan rapor Nintendo severleri sevindirecek gibi.

Firma düzenlediği bir toplantıda satış rakamlarını da kitlelere açıklamayı tercih etti. Rakamlara göre Nintendo 79 Milyon 870 Bin tane Switch konsolu satmayı başarmış durumda. Her ne kadar rekabet Sony ve Microsoft şirketlerinin arasında devam ediyormuş gibi görünse de, bu açıklama Nintendo cephesinde de işlerin hiç de kötü gitmediğini gösteriyor.

Her ne kadar yeni nesil rekabetinde yer almasa da markanın duyuruları oyunseverler tarafından merakla bekleniyor. Nintendo bu noktada teknolojilerini yeni nesil seviyesine ulaştıracak mı bilemiyoruz. Ancak bağımsız olarak attıkları inovatif adımların da değeri kendisi gösteriyor. Hem bir el konsolu, hem de takıp ekran karşısında da oynayabildiğimiz bu konsol geçtiğimiz dönemde şirkete oldukça yüksek kazançlar sağladı. Ayrıca şirketin bu konsollarını gerçek oyun tutkunlarına sattığını da düşünecek olursak, oyun satış rakamlarını da arttırdığını söylemek hiç zor olmayacaktır.

Markanın Switch’e özel yayımladığı oyunları da oldukça dikkat çekici. Nintendo şu an Pokemon, Mario ve Zelda gibi markaları elinde tutmakta.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir Yorum

  1. Evde kaldıkça insan teknolojiye bağımlı kaldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir